Speltips inför QPR – Brentford 27/11: Måndagsmatch från Championship

Spelbloggare Publicerat: 27 november 2017

Ensam måndagsmatch från Championship bjuder Queens Park Rangers och Brentford på. Lagen håller relativt jämnt strå i tabellen, men vi värderar ena parten som klasserna bättre varpå valet av spel är enkelt.

Särskilt glamoröst ser det inte ut på förhand, denna match; två lag i mittenskiktet av Championship. Dessutom med smådunkel form, båda två. Men detta betyder förstås inte att värdet inte finns där på spelmarknaden.

QPR har undertecknad tryckt på levererat över förväntan och eventuellt också kapacitet under seriens start, även om det knappast varit överdrivet anmärkningsvärt vad som presterats. Nu verkar det som att de fått den reaktion som eventuellt kan innebära att allt tvärvänder; tre förluster uppradade och rentav undermåliga insatser i dessa. Mot botten?

Till matchen är Nedum Onuoha, Grant Hall och James Perch indisponibla för QPR. Alla står som skadade.

Enbart en plats och två pinnar ovanför kvällens värdskap hittas Brentford, som faktiskt är lite svåra att placera i tabellen. Däremot bör det finnas kapacitet för den övre tabellhalvan.

Senast, i 1-1-matchen hemma mot Burton, kom Brentford inte alls upp i standard och innan dess åkte de på en 0-2-förlust mot Cardiff City. Detta efter en klart bättre period, varpå en tillbakastuds skulle betyda massvis för självförtroendet och moralen i truppen.

Alan Judge, Rico Henry och Henrik Dalsgaard, skadade, får stå åt sidan för bortalaget. Ingenting nytt under solen.

Tre raka förluster för QPR

Som nämnt; i tabellen är skillnaderna försvinnande små. Väl i praktiken, spelare för spelare, ska de vara desto större, menar jag. Detta borde också visas svart på vitt när spelåret ska summeras.

QPR har hamnat i en dipp som knappast kan värderas som oväntad. Tre raka förluster och en målskillnad på 1-8 i dessa matcher och om även om resultaten normalt brukar vara klart bättre hemma kontra borta, har det blivit vissa plumpar i protokollet på Loftus Road.

Nu har ju inte Brentford visat upp deras bästa de senaste veckorna, men speciellt djup är formdippen inte – och här står de med toppchans att kunna hamna på rätt spår återigen; mot ett betydligt sämre Queens Park Rangers helt ur slag.

1,74 gånger pengarna för att Brentford ska vinna med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort är bra. LeoVegas ställer ut oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Brentford draw no bet
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, måndag 27/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: