Speltips inför Rayo Vallecano – Eibar 30/11: Oddsen – lite av en gåta…

Spelbloggare Publicerat: 29 november 2018

Stort spelvärde är uppdukat inför fredagens enda match från spanska Primera División, där ett desperat Rayo Vallecano och ett formstarkt Eibar drabbar samman i kampen om en purfärsk trea.

Annons:

Ännu är endast 13 matcher spelade, men vi kan redan nu höja varningssignalerna hos Rayo Vallecano, vars facit är en vunnen, fyra kryss och åtta förluster – ett som placerar dem som nästjumbo, på marginellt bättre målskillnad än Huesca i botten och med sex pinnhål som håller dem bortom säker terräng.

Matcherna blir med andra ord redan nu av större och större betydelse, vecka till vecka – situationen är åtminstone snudd på desperat och risken är, om Rayo Vallecano snarast inte steppar upp, att glappet blir allt tydligare.

Kan en ödestrea spelas in för nästjumbon redan här? Oddsen för det är som bäst i siffror strax under trippla insatsen. Det menar emellertid vi vara allt annat än spelvärt, hemmaplansfördelen till trots.

0-3-förlusten mot Villarreal senast blev en käftsmäll i dubbel bemärkelse – förutom att det alltså blev att kamma noll på nytt, visades ytterbacken Luis Advíncula ut i slutminuterna och han missar således den här matchen. Ersättaren väntas bli Tito, som bara spelat 90 minuters fotboll i årets Primera División.

Förutom det riskerar även Gaël Kakuta samt Javi Guerra missa matchen. Deras status kommer tittas på närmare intill avspark.

God chans för Eibar

Ett desto mer väloljat och formstarkt Eibar kommer ta plats på den andra sidan planhalvan. Att de därför ”bara” är presenterade som ytterst knappa favoriter – 2,95-3,55-2,60 – betraktar vi som lite av en gåta.

Gästerna har fortfarande visst häng på Europaplatserna från deras position i mittenskiktet, ett fortfarande tätt sådant, i tabellen och har vunnit två samt kryssat en av deras tre senaste matcher. Däri hittas framförallt en 3-0-kross av Real Madrid , faktiskt också senast.

Det som kan tala emot Eibar är ett lite halvdant bortafacit, men det är knappast så att man höjer på ögonbrynen för det och här ska utsikterna för en purfärsk trea vara ljusa.

För övrigt rapporteras två spelare, Pedro León och Marko Dmitrovic, skadade, missa matchen för Eibar. Bra situation på truppfronten, med andra ord.

Fastbet erbjuder 1,82 gånger pengarna för att Eibar ska vinna, med försäkringen att få insatsen tillbaka om det slutar oavgjort, och det är en äkta no-brainer till investering.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Eibar +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, fredag 30/11
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.