Speltips inför Rayo Vallecano – Levante 23/12: Löjligt höga skrällodds

Spelbloggare Publicerat: 23 december 2018

Årets sista Primera División-match spelas mellan Rayo Vallecano och Levante. Passande nog har Spelbloggare hittat ett urstarkt spel inför matchen. Det tar ni del av här, tillsammans med startelvorna och oddsen.

Annons:

Nykomlingen Rayo Vallecano kämpar på bäst de kan i det spanska finrummet, men har avsevärda problem och är nästjumbo i serien med det snåla facit om tio poäng på 16 matcher. Säker mark blir alltmer avlägset och att avsluta 2018 med en trea skulle betyda fruktansvärt mycket inför framtiden. Gäller att skrapa ihop allt de kan. Varenda pinne är av största betydelse.

Glädjas kan Vallecano åt att enbart Gorka Elustondo saknas inför matchen och att en slagkraftig startelva, i deras mått mätt, således kan ställas ut.

Levante har varit ett stort, positivt utropstecken under spelåret och är fortfarande med i racet om Europaplatserna. Bara det är en enorm skräll.

Senast åkte de dock på en käftsmäll av den större varianten – en brutal 0-5-förlust hemma mot serieledande och suveräna Barcelona. Men å andra sidan, hur mycket kan krävas i en sådan typ av match? Inte nödvändigtvis där pinnarna ska trilla in.

Matchen dessförinnan var mer av en smällkaramell, åtminstone för de neutrala åskådarna – borta mot Eibar. Sent i matchen hämtades ett tvåmålsunderläge in och slutsiffrorna skrevs häpnadsväckande 4-4. Lite svårt att sia hur det står till med formen. Defensiven behöver onekligen förbättras.

”Köper det inte alls”

Det är ett förvånande – och missvisande – stort favoritskap som Rayo Vallecano får axla. Köper det inte alls.

Man kan delvis förstå hur marknaden och oddssättarna resonerar, nu när de är stärkta av hemmaplan och Levante har en välfylld frånvarolista; Jason och Erick Cabaco avstängda, Armando Sadiku skadad och med tveksamheter runt Samu García, Cheick Doukouré samt Pedro López.

Men när siffrorna för den raka ettan är nere och snuddar på dubbla insatsen, är det uppenbart åt vilket håll värdet hittas. Levante är den vassare parten och har presterat klart bättre. Tio mot 22 inspelade pinnar.

Ser det som helt öppet här och Levante spelas med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – till 1,80x hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Levante +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 18:30, söndag 23/12
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.