Speltips inför Real Betis – Levante 25/9: Fortsätter bortalaget leverera?

Spelbloggare Publicerat: 25 september 2017

Inför spelåret uppflyttade Levante har överraskat enormt i det spanska finrummet. Kan de slå på stort med en ny skräll borta mot ett formstarkt Real Betis? Vi utesluter inte den möjligheten.

Nykomlingar, bottentippade – och fem matcher utan förlust. Snacka om att Levante överraskat i Primera Division; med två vunna och tre oavgjorda, utan att spelschemat varit alls enkelt. Villarreal och, nu senast, Real Sociedad har värjts undan och bland annat ett kryss mot Real Madrid är inte att vifta undan hur som helst.

Frågan är; när – om – ska Levante tas ner på jorden? För så här bra kan de väl inte fortsätta leverera, eller?

Real Betis har också stått för en mer än acceptabel seriestart, även om Levante slagit på den större trumman. Laget har vunnit tre matcher, varav den senaste kom borta mot Real Madrid (!). Man kämpade på febrilt i försvarsspelet, hade en hel del flyt med Reals ineffektivitet och Antonio Sanabria skallade in matchens enda mål i den 94:e minuten när motståndarna lämnade enorma ytor i jakten på en ledningsbalja.

En gemensam faktor för lagen är alltså skrällar mot serie- och Champions League-mästarna, Real Madrid. Urstarkt! Visar på att det finns saker att hämta från dem.

På Real Betis skadelista hittas – Alin Tosca, Victor Camarasa och Juanjo Narvaez. Levantes; Roger Marti, Ivan Lopez, Jefferson Lerma och Jason.

Gästerna plusspelas

Det är tveklöst att Real Betis har det bättre materialet och med hemmaplansfördelen skulle det kunna tänkas lockande att lämna förtroendet i deras händer, men oddssättarna har utan tvekan gjort för stor skillnad på lagen här.

När vi kokat ner allt, ger jag utan tvekan Levante minst 50% chans att undvika förlora här – och nu får vi 2,07x för det, varpå polletterna bara ska skickas in.

Så småningom kommer Levante tappa det galna momentum de har just nu, men när de kommer till spel med fem raka utan förlust – mot Villarreal, Real Madrid, Deportivo La Coruna, Valencia och Real Sociedad – samt en 3-0-vinst över de sistnämnda är det svårt att inte imponeras. Av de är det endast Deportivo som kan värderas som samma nivå som Real Betis, resten är klart bättre.

Levante +0,5 mål (asian handicap) synas alltså hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Levante +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 25/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: