Speltips inför Real Betis – Real Sociedad 10/1: 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2019

Planen är att mer än dubbla insatsen inför Copa del Rey-mötet mellan Real Betis och Real Sociedad. Vi ställer oss frågan: har vi en favorit att lita på eller en sådan i fara?

Annons:

Torsdagen bjuder på tre matcher från spanska Copa del Rey och ena av dessa spelas alltså mellan Real Betis och Real Sociedad, i den första av två fajter. Åttondelsfinalen är vad det handlar om.

Lagen har båda spelat varsin match efter uppehållet över jul och nyår. För Real Betis blev det ett plattfall när de föll med 1-2 borta mot tabelljumbon Huesca medan Real Sociedad skrällde stort och plockade ner Real Madrid med två mål mot noll – också på bortaplan.

Annars är det Real Betis som imponerat klart mer, även om det bara skiljer fyra poäng mellan klubbarna i tabellen. Gillar vad de levererat och platsen som sexa är helt välförtjänt. Kan samma standard vidarehållas framöver?

Real Sociedad hoppas på att kunna sväva vidare på molnen en stund sedan deras storskalp mot Real Madrid – en skalp som följde upp tre raka förluster före uppehållet. Svårt att sia vartåt det barkar. Bara för ett par månader sedan var situationen klart mer pressad.

Hemmastarkt Real Betis

Trots matcherna senast, känner vi att det är tydlig fördel Real Betis inför matchen. På hemmaplan hoppas de kunna skapa sig ett rejält försprång till returen. Vinner?

Vad som ska nämnas är att det kommer roteras från båda sidor. Ännu oklart hur mycket. Oavsett vad visade Betis upp stor spelglädje och att cupen inte tas helt för givet i den förra rundan när Racing Santander kördes över med 5-0 över 180 minuters fotboll.

Gästerna avancerade förvisso förbi Celta Vigo och det ska de ha en eloge för. Huruvida de räcker till nu är desto mer oklart. Laget har uppträtt svajigt förut och cupen känns kanske inte superintressant för närvarande.

På hemmaplan är Real Betis erkänt starka. De har undvikit att förlora i sju matcher efter varandra och så levererat i såväl serien som cupen och Europa League.

Den raka ettan betalar 2,05 gånger pengarna och det är väl värt en mindre insats.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 20:30, torsdag 10/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.