Speltips inför Real Esteli – Diriangen FC 16/4: Målfokus igen

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2020

Nicaragua är framme vid nästa omgång och den här gången fokuserar vi även på mötet mellan Real Esteli och Diriangen FC natten till den 16 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är väl bara att säga det rakt ut direkt. Det spelas tre matcher natten till torsdag i Nicaragua, och det är matchen mellan Real Esteli och Diriangen FC som på förhand är den klart mest öppna.

Det visar sig inte minst på oddsvärderingen som spelbolagen unisont ser ut att ha enats vid, som håller hemmalaget som favoriter, men Diriangen FC med goda chanser att streta emot hyfsat. I de två andra matcherna är det klart större favoritskap.

En viktig sak att ha med sig är att det här är en hemmastark liga, och att laget på hemmaplan har en större fördel än i andra ligor. Då på ett generellt plan. Det är ett applicerbart tänk i nästan alla matcher.

Men såklart är spelbolagen inne på samma spår och ibland kan det rent av göra att man tippar över lite väl mycket i den riktningen. Det är kanske det som har hänt inför det här mötet, där Real Esteli är favoriter enligt oddsen.
Annons:

Målspelet hämtas

Diriangen FC har spelat två raka bortamatcher utan att göra mål, och har en tendens att falla in i lite väl defensiva anspråk när man spelar på bortaplan. Då blir det också svårt att vinna matcher, något som resultaten också visar.

Real Esteli vann senast, men har annars haft en trend med tre raka matcher utan vinst. Även i det här fallet kan målgörandet vara ett problem, och i det långa loppet kostar en uddlös offensiv ofta många poäng.

Senast lagen gjorde upp var i mars och då vann Diriangen FC med 2-0 på hemmaplan. Det sista målet kom i slutskedet, och vi kan väl konstatera att det inte var en sprudlande historia sett till statsen. Det tror vi inte att vi får se nu heller, inte minst med tanke på att Diriangen FC har svagare form nu.

Under 2,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: 03:00, torsdag 16/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: