Speltips inför Real Esteli – Diriangen FC 30/4: Semifinal i Nicaragua

Simon Pålsson Publicerat: 29 april 2020

Real Esteli gäller som klar favorit inför semifinalen mot Diriangen FC i slutspelet av ligan i Nicaragua, där semifinal två spelas natten till den 30 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har verkligen varit en spektakulär säsong i Nicaragua, och visst är vi många som kanske inte har haft fullt fokus på den här ligan under hela säsongen. Men i dessa tider, när det inte spelas så mycket annan fotboll, har Nicaragua blivit hett på allvar. Det går inte att komma ifrån.

Nu är vi framme vid semifinalerna och det som ska spelas natten till torsdag svensk tid är returmötet mellan Real Esteli och Diriangen FC.

Inför den här semifinalen, som alltså spelas i två möten, var det också Real Esteli som gällde som favoriter. Det har man kunnat leva upp till hittills, med tanke på att man vann det första mötet på bortaplan med 1-0.

En sådan vinst gör att man sitter i ett bra utgångsläge inför returen på hemmaplan, och att det nu är Diriangen FC som helt enkelt måste ta sig an den här returen med en framåtanda. Om Diriangen FC inte gör något mål kommer det här äventyret att vara över – och drömmen om final vara död.
Annons:

Diriangen FC kan ställa till det

Fotbollen i den här delen av världen har – statistiskt sett – ofta varit lite mer målsnål och det är sällan vi får se riktiga urladdningar till matcher. Snarare finns det en tydlig trend som säger att det görs färre mål, och spelas fler målsnåla matcher.

Diriangen FC och Real Esteli är utan tvekan två lag som spelar utifrån liknande förutsättningar, och med den typen av resultat ofta. 0-0 blev det exempelvis senast som lagen gjorde upp i ligaspelet – innan slutspelet vill säga.

Här finns det inte mycket som talar för att vi får se så mycket mål, men i ett direkt avgörande möte finns det alltid ett mått av desperation. Linan är nere på 1,5 mål och då känns det lite magstarkt att gå på underspelet när allting ska komma att avgöras.

Däremot tycker vi att Diriangen FC visat fina tendenser på slutet, och vi tror att man kommer göra det här till en tight historia. 0-0 eller 1-1 ligger nära till hands.

X (oavgjort) spelas till 3,20 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,20
Bolag: Unibet
Spelstopp: 03:00, torsdag 30/4
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: