Speltips inför Real Madrid – Alavés 3/2: Tungt favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2019

Är Real Madrid att lita på i stor favoritposition? Ofta inte. Men mot ett Deportivo Alavés som helt tappat stilen, ser vi visst värde att investera i ”Marängerna”.

Annons:

Ett Real Madrid av mindre konkurrenskraft utan Cristiano Ronaldo. Det är den stora skillnaden nu från innan. Deras chanser i kommande Champions League-slutspel hade kunnat vara bra mycket större och i Primera División är titelracet i praktiken kört. Copa del Rey finns kvar som en livlina.

Trots allt, hur man än vrider och vänder på det, är Real Madrid alltjämt av världsklasstandard och formtoppen ser ut att komma närmare. Offensiven, som under perioder varit så avtrubbad, har fått fart och sist blev det en 4-2-vinst borta över Espanyol – den fjärde raka till antalet. Häromveckan värjdes Sevilla undan med två mål mot noll.

Nu hoppas man kunna inkassera en ny trea och det mot ett Deportivo Alavés vars formkurva pekar spikrakt nedåt från att man ha varit stabila under mer eller mindre hela året. Fortfarande placerade på Europaplats, två platser bakom Real.

Dippen är emellertid någonting som många väntat på – och kanske är den här nu? Hemma mot nedflyttningshotade Rayo Vallecano blev det en uddamålstorsk i början av veckan och det följde upp ett 0-4-nederlag mot Getafe. Fem insläppta och noll mål framåt.

Facit: fyra raka vinster – med minst två baljors marginal

Redan från november månad visades starka tendenser på att Alavés skulle dippa – och nu kommer de från två plattmatcher. Sämsta möjliga uppladdningen inför en match på Santiago Bernabéu.

Positivt är det visserligen att Alavés kan ställa ut den bästa möjliga startelvan när enbart Rodrigo Ely samt Takashi Inui saknas. Detta medan Real Madrid har huvudpjäserna Daniel Carvajal och Raphael Varane avstängda.

Annars tycker vi trots allt att det mesta talar för att Real Madrid ska ta hem en relativt bekväm trea. De här fyra vinsterna som radats upp har dessutom alla kommit med två baljors marginal. Karim Benzema har hittat storformen med fem mål på tre matcher. Precis vad som behövs.

1,70 gånger pengarna för Real Madrid -1,5 mål (asian handicap) – ett spel som sitter om de vinner med minst två mål – är en position vi med glädje tar.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få en unik bonus: 2 000 kr + 200 kr gratisspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, söndag 3/2
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.