Speltips inför Real Madrid – Arsenal 24/7: Fortsatt tidigt på säsongen

Simon Pålsson Publicerat: 23 juli 2019

Det råder ingen tvekan om att spelbolagen håller Real Madrid som favoriter mot Arsenal i International Champions Cup inför mötet mellan lagen den 24 juli 2019.

Annons:

Då är det åter dags för ett möte i International Champions Cup, ett spektakel till försäsongsturnering som spelas på olika platser runt om i världen och som innehåller en rad av världens allra bästa, största, mäktigaste och mest intressanta klubbar. Det är väl egentligen det som ger den här försäsongssammansättningen dess värde.

Natten till onsdag svensk tid spelar Real Madrid och Arsenal mot varandra i Maryland. Det här kommer i ett läge där Arsenal spelat två matcher i den här turneringen med två raka vinster, dels mot Bayern München och sedan klart mot Fiorentina. Känslan är att laget är ganska långt framme i sina förberedelser, vilket krävs med tanke på att Premier League närmar sig med stormsteg. Det har inte heller varit så stor förändring i spelartruppen inför kommande säsong.

Då är verkligheten en helt annan för Real Madrid, vars första match sedan säsongens slut i maj månad spelades senast mot Bayern München. Det blev storförlust med 3-1 trots en man mer på banan och Real Madrid så direkt bleka ut. I deras fall är det ett lag som ser helt annorlunda ut i år och med Zinedine Zidane vid rodret finns det mycket som ska ske innan alla bitar fallit på plats.

Arsenal är favoriter

Vi får faktiskt skruva tillbaka tiden hela elva år för att hitta senaste gången som lagen spelade mot varandra. Även den gången var det en träningsmatch inför säsongen. I inledningen av augusti månad 2008 vann ett då urstarkt Arsenal med 1-0 mot Real Madrid i en ganska tråkig match. Det senaste mötet som är värt att komma ihåg spelades så sent som 2006. Då var det slutspel i Champions League samma år som Arsenal alltså gick hela vägen till final. Arsenal vann med 1-0 över 180 minuter och tog sig vidare den gången.

Det här är i för sig fakta som i sig inte spelar någon som helst roll, mer än att det såklart är intressant att lagen inte spelat mot varandra på så lång tid. Det gör att det inte finns så starka band mellan klubbarna i dagens läge. Å andra sidan ska Mesut Özil spela mot sin gamla klubb. Det här ändå något slags värde inför den här avsparken.

Vad gäller speltips inför matchen kan vi inte blunda för det faktum att Real Madrid känns helt ofärdiga i det här skedet av säsongen. Zinedine Zidane prioriterar bevisligen inte den här turneringen heller, medan Arsenal vars ligapremiär inte ens är tre veckor bort är längre fram i sina förberedelser. Det är ett faktum som spelar stor roll.

Arsenal draw no bet spelas till 2,40 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Arsenal draw no bet
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  01:00, onsdag 24/7
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.