Speltips inför Real Madrid – Barcelona 2/3: Ännu ett El Clásico!

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2019

Enklare än såhär blir det väl inte, va – att ta sida? Det tredje El Clásico, världsklubbarna Real Madrid och Barcelona mot varandra, på kort tid står för dörren och här hittar ni vårt speltips inför höjdaren.

Annons:

Hoppfullt efter första mötet, 1-1 på Camp Nou. Därefter? 3-0 på Santiago Bernabéu, var även denna match ska spelas, till Barcelona. Finalplatsen i Copa del Rey missades således och nu ska Real Madrid ladda om batterierna på kort tid.

Och det är faktiskt så att ”Marängerna” vid händelse av en vinst här skulle skaka liv i titeldrömmen och minska avståndet parterna emellan till sex pinnar. Observera också att Atlético Madrid, som också finns med som ett hot, hittas däremellan.

Annars, vid kryss eller bortavinst? Då ska det extremt mycket till för Barcelona att tappa in deras uppförsbacke och Real Madrid kan direkt vifta undan titeldrömmen direkt. Som alltid mycket på spel i dessa möten, äran och hedern, men kanske lite extra nu – i synnerhet för Real Madrid…

El Clásico, mötena mellan Real Madrid och Barcelona, är världens största klubblagsmatch i fotboll och blir alltid sevärda historier. Fullt av världsspelare på planen. Enormt intresse, med mycket folk på plats. En match som väcker känslor. Här är avsparkstiden 20:45 och matchen visas på Strive eller via Betsson, som ni får 2 500 kronor i välkomstbonus hos via denna länk.

Barcelona större favoriter

Allt lossnade för Barcelona i den andra halvleken i veckans cupmöte och vinstsiffrorna skrevs alltså 3-0 på Santiago Bernabéu. Luis Suárez var framstående med sina två fullträffar och matchen innan, när Sevilla städades av med 4-2 borta, var Leo Messi anfallaren i strålkastarljuset med ett hattrick och en assist.

Formen är med andra ord återfunnen, vässad på och toppad. Två, på pappret, brutalt tuffa matcher efter varandra har vunnits och den ena i ett identiskt, om än i cupspel, möte med detta.

Real Madrid fortsätter svacka. De släpper in en herrans massa mål, oavsett vad motstånden heter, och åker på alldeles för många prickar i protokollet; förlorar matcher de på förhand är utsedda som storfavoriter inför. Häromveckan föll man exempelvis med 1-2 hemma mot Girona.

Nacho har fyllt sin varningskvot och missar dessutom matchen för ”Marängerna”, eventuellt med Marcos Llorente. Barceloma har ”bara” Rafinha out och Thomas Vermaelen tveksam.

Efter veckans match har vi mycket svårt att inte se Barcelona som större favoriter än vad oddssättarna vill få dem till. Vi spelar dem med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till oddset 1,86 hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Barcelona +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, lördag 2/3
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.