Speltips inför Real Madrid – Getafe 3/3: Blickarna på annat håll

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2018

Kvällsmatch mellan ett svajigt Real Madrid med blickarna på annat och uppstickaren Getafe i Primera División. Vi höjer ett varningens tecken för – ett bud på skräll! Blir det tajtare än vad spelbolagen vill tro det blir?

Formen hade hittats och det var med positiv känsla som Real Madrid kom in i matchen mot Espanyol, efter fem vinster efter varandra och en herrans massa mål framåt, senast – men en oväntad reaktion kom och man förlorade med noll mål mot ett. Målet, alltså matchens enda, kom i den tredje stopptidsminuten. En brutal käftsmäll!

Värt att nämna är att det roterades hejvilt i startelvan där. Varken Karim Benzema eller Cristiano Ronaldo spelade, för exempel, och de båda ser därför ut att ta plats på banan här. Däremot får sannolikt Gareth Bale stå åt sidan.

Man kan förstå om Real Madrid förlorar visst intresse i Primera División, när titeln är helt borta och de med all säkerhet kommer ta plats i topp fyra. Nästa vecka väntar returen mot Paris Saint-Germain i Champions League-åttondelsfinalen – ett dubbelmöte de har stor fördel i sedan 3-1-skalpen hemma.

Getafe – vilken säsong de haft! Placerade på tiondeplatsen som totalt nederlagstippade nykomlingar. Det är bara att höja på hatten och kontraktet är helt i hamn. Givetvis vill de dock sväva vidare på denna succé och faktum är att de, i teorin, kan nå ut i Europa. Skulle så bli fallet, då är det på tal om en skräll utan dess like.

Amath Ndiaye är avstängd, Markel Bergara skadad och Vicente Guaita osäker för kvällens bortalag.

14/15 senaste under linan

En match som denna skulle Real Madrid lika väl kunna vinna med rena tennissiffrorna, som de kan förlora. Vi lutar dock åt att det blir på tal om en lite mer tillknäppt match, av uppenbara skäl.

Real Madrid har bara tre dagars vila inför CL-returen mot PSG och saknar därutöver Toni Kroos, Marcelo, Luka Modric samt eventuellt Jesús Vallejo. Avbräck av stor betydelse. Fysiken ska sparas på och om de leder bekvämt kan vi räkna med att spelare som Cristiano Ronaldo byts ut och sparas – om han ens startar.

Sist var ”Marängerna” brutalt extremt mot Espanyol och blev alltså nollade. En total reaktion på målfesterna innan.

Getafe ser sammansvetsade och starka ut just nu. Så lite som ett mål är insläppt på de fem senaste matcherna – däribland 0-0 borta mot Barcelona – och förhoppningen här blir att tajta till försvarsspelet och därmed neutralisera Reals namnstarka offensiv. Lyckas? Någorlunda, tänker vi.

Lite statistik som är värd att beakta är att 14 av Getafes 15 senaste matcher innehållit max tre baljor. Oftast klart färre än så.

Under 3,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid fyra mål – testas till 1,72x hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Sätt in 500, spela för 1 000 kronor!)
Spelstopp: 20:45, lördag 3/3
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: