Speltips inför Real Madrid – Girona 24/1: Underhållande – på nytt

Spelbloggare Publicerat: 24 januari 2019

Oddssättarna underskattar kraftigt Gironas offensiva kapacitet när de som tydliga underdogs ställs mot Real Madrid i en av Copa del Rey-kvartsfinalerna och så specifikt i det inledande mötet på Santiago Bernabéu.

Annons:

Vikten av cupmatcherna blir allt tyngre i takt med att vi närmar oss den absoluta slutfasen. Nu är åtta klubbar kvar för att slåss om fyra semifinalplatser och i det här dubbelmötet är det, såklart, Real Madrid som står med det stora favoritskapet.

Men det ska nämnas att Real Madrid, Champions League-mästare tre år efter varandra, under spelåret fallit hårt som storfavoriter vid upprepande tillfällen. Utan Cristiano Ronaldo och hans kvalitéer har de visats vara att bra mycket tunnare lagbygge än man annars kunnat tro.

Säsongens enda match mot just Girona bjöds det emellertid inte på någon överraskning. På bortaplan vann Real Madrid med förkrossande fyra mål mot ett, fastän motståndarna stod var de som spräckte matchnollan.

Nu söker alltså Girona, som hittas i det så extremt täta mittenskiktet av tabellen, revansch och har siktet på ännu en cupskalp. Faktum är att Atlético Madrid, på fler bortamål, värjdes undan i den förra rundan. Galet starkt! Laget har under vintern visats svåra att slå, även om osunt många matcher slutat med oavgjorda utfall.

Givna spelet – mål åt båda håll

Ser ni Girona utan chans här? Tänk om! Skrällvarningen ska höjas. Och det rejält. Kan Atlético Madrid, också med stil, utan att backa hemåt och spela safe, skickas ut – då kan väl även Real Madrid passeras?

Girona visar prov på en fantastisk målform, men desto större svajighet bakåt i banan. Det blev mål åt båda håll i såväl hemma- som bortamötet med Atlético och så även i sex matcher efter varandra. Mål har släppts in i 11 raka.

Att Real Madrid är djupt sårbara bakåt i banan kan knappast ha undgått någon. Nu må de ha både vunnit och hållit nollan mot Sevilla senast, men annars har det varit ett återkommande tema med tillsläppta målchanser och insläppta mål vecka in och vecka ut.

Sedan Girona studsade upp i Primera División, har det bjudits på underhållande historier mellan dem och Real Madrid.

Girona – Real Madrid: 1-4
Real Madrid – Girona: 6-3
Girona – Real Madrid: 2-1

Liknande nu? Det är vartåt vi lutar.

Fastbet ställer ut hela 1,83 x insatsen för BLGM-spelet och det synas utan minsta tvekan.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:30, torsdag 24/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.