Speltips inför Real Madrid – Juventus 11/4: Full fart – från start

Spelbloggare Publicerat: 11 april 2018

Efter förfallet i hemmamötet måste Juventus framåt direkt från start när de jagar Real Madrid i brant uppförsbacke och det kan tala för tidiga mål i onsdagens Champions League-retur på Santiago Bernabéu.

0-3. Det blev att åka av för Juventus på Allianz Stadium och det kan väl inte finnas en enda kotte som tror att de klarar av att ens skapa nerv här, mot de regerande CL-mästarna?

Slutresultatet kanske var i viss överkant, för att i viss mån ursäkta Juventus. Den stora skillnaden var – Cristiano Ronaldo, som var helt fenomenal; smällde in två baljor, varav ena kanske var hans karriärs snyggaste någonsin, och stod även för en assist.

Avslutningen på matchen präglades mycket av att Paolo Dybala blev utvisad för italienarna med cirka 25 minuter kvar och strax efter det kom också vad man nästan kan slå fast var spiken i kistan, 0-3-baljan.

Lagen har avverkat varsin match sedan det inledande mötet: Real Madrid spelade oavgjort, 1-1, hemma mot Atlético Madrid – och där blev Ronaldo, föga förvånande, målskytt på nytt, medan Juventus plockade ner Benevento med 4-2 på bortaplan, om än inte utan problem. Nämnde Dybala antecknades för ett hattrick.

Två mål i första halvlek

Situationen är som den är för Juventus – närmast hopplös – men ett försök måste man ge det. En eller ett par tidiga mål och det kan faktiskt bli match av det hela. Större skrällar har väl inträffat förut?

Det måste hur som helst bli att kliva på framåt direkt, från start. Tid att avvakta, känna på motståndarna och backa hemåt finns inte. Mot Real Madrid, som kanske är världens starkaste omställningslag, är det ingen vild gissning att det kommer bli öppna dörrar – åt båda håll.

Om Real Madrid sätter spiken i kistan i den första halvleken, är dock risken att matchen tappar i intensitet och att den i praktiken bara spelas av. Därför tittar vi hellre på målspelen från den första halvleken, kontra de i matchen som helhet.

Talar emot målspelet är förstås att Paulo Dybala är avstängd. Det är även Rodrigo Benancur för Juventus, vilket inte ska ha någon större inverkan på matchen, är känslan. Som viss motvikt till det hela får Real Madrids försvarsklippa Sergio Ramos stå åt sidan, som avstängd även han, och även om han alltid är ett offensivt hot är det sällan positivt att rotera i backlinjen ur defensiv synvinkel.

2,50 gånger pengarna för att vi har minst två mål när lagen kliver in för halvtidsvila är värt att testa. William Hill med oddset.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 11/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: