Speltips inför Real Madrid – Las Palmas 1/3: Målidé till över dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2017

Det är toppen mot mitten i spanska Primera División när serieledande Real Madrid tar emot ett Las Palmas helt ur form på Santiago Bernabéu. Blir det då proppen ur? Var inte så säkra på det…

Greppet, håller det på att tappas? Serieledande Real Madrid har haft ett bekvämt avstånd till de jagande konkurrenterna – Barcelona och Sevilla – men när de oväntat förlorade över Valencia häromveckan, höjdes varningssignalerna. Nu senast höll man på att falla på nytt, men 0-2 vändes till 3-2 borta mot Villarreal i den senare delen av andra halvlek.

Frågan som dyker upp då; är Real Madrid ur balans? Med en match mindre spelad har de just nu en pinne ner till Barcelona närmast och tre till Sevilla bakom dem. Det kan, trots allt, bli ett spännande titelrace…

Gästande Las Palmas har levererat på en fullt acceptabel nivå under spelåret, men nu tappat mer eller mindre allt. Fyra raka matcher, inte heller mot speciellt tufft motstånd, är förlorade och bara ett mål har det blivit framåt på dessa. Nu har de droppat ner till tolfteplats i Primera División, och det är väl runt där Las Palmas ska vara?

Gareth Bale åkte på en liten smäll senast, men prognoserna om hans medverkan ser positiva ut. Goda chanser att till och med starta matchen. Förutom det är Danilo osäker för spel medan Verane ställs åt sidan med en skada för Real Madrid. Gästerna har Castellano, Macedo, Montoro, Livaja och Lopes out.

Gästerna håller emot?

Det finns alltid en överhängande chans att det blir rena proppen ur-matcherna – läs: krossarna – när Real Madrid hittas på den ena sidan planhalvan. I deras bättre stunder kan de nära på köra över vilket motstånd som helst i världen.

Men här kan de tänkas ställas inför vissa problem.

Mot Villarreal höll de på att bli straffade av, bland annat, ett svajigt försvarsspel och bättre såg det absolut inte ut mot Valencia dessförinnan. Tror man ställer in en del fokus på att inte hamna på efterkälken och behöva jaga här. Målet; en stabil prestation. Tre färska pinnar in på kontot.

Framåt har det väl inte sett superbra ut, trots att Gareth Bale kommit tillbaka. Tar tid innan han hittat toppformen?

Las Palmas kommer backa hemåt djupt här och försöka hålla nollan intakt så länge som möjligt, och därtill sticka upp när tillfälle väl ges. Anfallsspelet har varit helt avtrubbat på sistone – ett mål på fyra matcher – men det ska också tilläggas att det defensivt inte varit full katastrof; tre 0-1-förluster och en 1-2-dito.

Känslan – 2/3-0?

Under 4,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fyra – spelas till 2,01x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 4,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:30, onsdag 1/3
TV:  viasatultrahd logo viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: