Speltips inför Real Madrid – Leganés 9/1: Över dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2019

Det råder totalt kaos i Real Madrid och inför Copa del Rey-åttondelsfinalen mot Leganés är kniven hårt pressad mot strupen för tränaren Santiago Solari. Får han lite andrum eller fortsätter förfallet?

Annons:

Borta – eller? – från titelstriden i Primera División och komna från en hemmaförlust mot Real Sociedad och dessförinnan ett 2-2-kryss mot Villarreal. Direkt bättre har det knappast blivit sedan tränarbytet och man kan understryka att problemen är större än på den posten. Det stora diskussionsämnet: hur man resonerade när Cristiano Ronaldo inte alls ersattes.

Nu hoppas Real Madrid att Copa del Rey, och sedermera framförallt Champions League-slutspelet, ska bli en ljusglimt i mörkret. Santiago Solari är djupt pressad och behöver andrum. Hans aktier är långtifrån de starkaste möjliga.

Vad som är extra intressant med det här dubbelmötet är att Real Madrid åkte ur i exakt samma fas av cupen, mot just Leganés, förra året och det på flest bortamål. Det identiska mötet med detta slutade 1-2.

Normalt ska det dock vara betydande skillnader parterna emellan. Leganés fajtas med näbbar och klor för deras överlevnad i den spanska förstadivisionen och är för närvarande strax ovanför strecket.

Repris på förra året?

Hur ska man kunna lita på Real Madrid? Det är helt enkelt omöjligt och då får man ta utnyttja att de ofta fortsätter värderar vara vad de tidigare varit. Här skulle vi inte förvånas om de ännu en gång sviker.

Men istället för de raka skrällspelen, tittar vi på ett måldito. Real Madrids försvarsspel är under all kritik, vilket de fyra insläppta målen på de två senaste matcherna understryker – och det har varit mot motstånd i samma tabellskikt som Leganés återfinns i.

Innan 0-1-förlusten när Espanyol besöktes senast, hade Leganés undvikit att förlora på sex matcher. Formen – är den konserverad? Resultaten visar åtminstone på att det finns viss kapacitet. Kanske kan det bli en repris på förra årets Copa del Rey-åttondelsfinal dessa två emellan?

Fastbet ställer ut strax över dubbla insatsen för att det ska bli mål åt båda håll och det köper vi.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:30, onsdag 9/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.