Speltips inför Real Madrid – PSG 14/2: Proppen ur i supermötet!

Spelbloggare Publicerat: 14 februari 2018

Årets hittills hetaste match? Real Madrid mot Paris Saint-Germain, Champions League-åttondelsfinal! Det finns inte annat på kartan än att det exploderar totalt här, är tanken. Här: oddsen, allt inför matchen – och ett speltips.

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Luca Modric – mot Neymar, Edison Cavani och Kylian Mbappé. Det är bara ett litet axplock av de fenomenala stjärnor som finns i Real Madrid respektive PSG.

Det är, utan minsta tvekan, Champions League-åttondelsfinalens hetaste av dubbemöten, detta. Två världspjäser och två offensiva uppsättningar av extrem klass.

Real Madrid har det facto vunnit Champions League två år på raken – något de är ensamma om sedan turneringen bytte namn – och även tre av de fyra senaste upplagorna. Det gör ”Marängerna” alldeles unika i den nya fotbollsvärlden, men till årets slutspel kommer de in med en mängd frågetecknen.

Efter att ha vunnit även Primera División i fjol, är Real Madrid nu helt borta från titelchansen där – placerade som fyra. Totalfiasko! Laget har uppträtt alldeles för ojämnt, färgstarka spelare har inte hittat formen och individuella misstag har ställt till det vid upprepande tillfällen. Champions League – den sista chansen för upprättelse?

De summor som spenderades och med de namn som hämtades in av PSG inför spelåret, var det uppenbart att de med enkelhet skulle spela hem Ligue 1 – och där är titeln i praktiken klar. Champions League-gruppspelet var välutfört även det, när de kom före den tyska maskinen, Bayern München.

Edison Cavani fick stå åt sidan för PSG senast och hans status är något osäker, även om allt tyder på att han både spelar och startar här. Real Madrid saknar avstängde Daniel Carvajal, liksom skadade Luca Zidane samt Jesús Vallejo.

Öppna dörrar – målfest

Full fart framåt – åt båda håll. Målen är försvinnande nära till hands inför detta supermöte. Undertecknad skulle bli oerhört förvånad om vi fick se färre än tre baljor, varpå valet av spel är enkelt.

De offensiva namn som finns på banan är absolut världsklass. PSG kanske har den starkaste av topptrior och Real Madrid är inte mycket sämre på den fronten. Lite olika typer av kvalitéer – Ronaldo, Benzema och Bale mot Cavani, Neymar och Mbappé.

Med dessa – kan man ens tro på annat än proppen ur? Tveksamt.

Real Madrid behöver lösa ett bra resultat här på hemmaplan, för att undvika spela med kniven mot strupen i returen. De kommer förstås vilja pusha framåt, ösa på och jaga målen. Och om PSG kommer bjuda upp till dans? Förstås!

Det är väl så enkelt att PSG inte spelar direkt tillbakalutat – oavsett motstånd? Räknar iskallt med att de bidrar till höjt tempo i matchen. Spetsen finns därutöver att såra ett Real Madrid som visats svaja till defensivt vid upprepande tillfällen under spelåret, även mot betydligt sämre motstånd än fransoserna.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre baljor i matchen – smakar mumma till 1,70x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 14/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: