Speltips inför Real Madrid – Real Betis 20/9: Välkommen tillbaka, Ronaldo!

Spelbloggare Publicerat: 20 september 2017

I strålkastarljuset inför Primera División-matchen mellan Real Madrid och Real Betis står Cristiano Ronaldo, som årsdebuterar i Primera División. Detta öppnar för ett visst specialspel…

Välkommen tillbaka, Ronaldo! Efter att ha – oprovocerat eller ej, det är upp till er – knuffat till domaren i Supercupfinalen mot Barcelona missade portugisen de fem inledande matcherna av Primera División, och detta blir alltså hans årsdebut.

Och det är uppenbart att Ronaldo saknats i Real-tröjan. Laget redan, efter fyra matcher, tappat i två stycken i och med kryss – hemma mot Valencia och Levante. Tillbaka på rätt spår var man dock i och med 3-1-vinsten över dåvarande serieledaren Real Sociedad förra veckan, trots att även Marcelo och Karim Benzema saknades.

Den senare nämnda av de två ovanstående saknas även här, tillsammans med Mateo Kovacic och Theo Hernandez. Även Jesús Vallejo och Toni Kroos är i riskzonen att missa matchen.

Real Betis har vunnit årets båda hemmamatcher, förlorat bortamatcherna. De på resande fot har varit mot Valencia och Barcelona – två oerhört tuffa fajter – så visst kan man vara nöjda med skörden hittills. Även i förlustmatcherna har de stretat emot på ett hedersamt sätt, även om det var med bitter eftersmak som man tappade mot Valencia.

Alin Tosca, Joel Campbell och kanske även Juanjo Narváez missar matchen för Betis.

Utvilad och spelsugen – matchens första målskytt?

I strålkastarljuset: Cristiano Ronaldo. Han årsdebuterar i seriespelet och har säkerligen längtat oerhört efter den här matchen.

Ronaldo är alltid en pålitlig målskytt och nu kommer han även in i spel utvilad och redo. Fysisk fördel till skillnad från de som spelat match efter match, och dessutom hamnar ett större offensivt ansvar, läs: som målgörare, på honom i och med att Karim Benzema är skadad.

I CL-premiären stod portugisen inte bara för det första målet i matchen, utan även det andra och förra året prickade han faktiskt in matchens första balja i 11 av 29 matcher. 25 stycken blev det allt som allt.

3,15 x insatsen för att Cristiano Ronaldo blir matchens första målskytt känns som ett sunt spel till en lite mindre insats. Mr Green presenterar oddset. Pengarna tillbaka om han inte startar.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel x 100 kr!

Speltips:

Speltips: Första målskytt: Cristiano Ronaldo
Odds: 3,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 x 100 kr gratisspel)
Spelstopp: 22:00, onsdag 20/9
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: