Speltips inför Real Madrid – Roma 19/9: Offensiva kraftpaket

Spelbloggare Publicerat: 19 september 2018

Vilken match! Två offensiva kraftpaket i Real Madrid och AS Roma ryker ihop under onsdagens Champions League, varpå målen borde vara nära till hands och således ett specifikt spel likaså.

Annons:

Hur bortskämd får man bli som fotbolls- och bettingfantast? Champions League är tillbaka och världsmatcherna avverkar varandra, en efter annan.

Real Madrid har varit Europas bjässe de senaste åren och det facto vunnit Champions League tre upplagor efter varandra, samt vid fyra av de fem senaste tillfällena – ett facit som innebär att de är historiska.

Skillnaden nu, från de nämnda åren, är att Cristiano Ronaldo inte finns med. Han har, som bekant, lämnat för spel i italienska Juventus och vad som är lite uppseendeväckande hurdan reaktionen varit på det. Någon uppenbar ersättare till ledare har inte hämtats in, men å andra sidan – hur mycket kvalitéer finns det inte redan?

Både Gareth Bale och Karim Benzema har steppat upp i hans frånvaro och står för tre respektive fyra mål vardera på de fyra inledande matcherna i Primera División. Nyckelspelare som alltid.

När Roma når deras höjder, då är de fantastiska att beskåda. De föll på målsnöret i CL-semifinalen mot Liverpool förra året och hoppas nu kunna stå för en liknande bedrift. I kvarten skickades Barcelona ut och där visade de på hur mycket som faktiskt kan finnas att hämta ur dem.

Men formen? Den är sisådär… De har nu tre raka matcher utan att ha fått smaka segerns sötma och senast fick man bara 2-2 i hemmamötet med Chievo. Kommer krävas en helt annan prestation för att ens ha den minsta chans i en match som denna…

Givet överspel

Det skulle kunna bli på tal om någonting alldeles extra denna afton; en minnesvärd kväll i Madrid. Lagen är båda framåtlutade i deras approacher, har betydligt större offensiv kraft kontra defensiv och har båda varit inblandade i en del öppna historier på sistone.

Roma, på bortaplan, kommer säkerligen vilja täppa till det här från start och således backa hemåt en del, men försvarsspelet oroar. Och det rejält. Se bara på de senaste matcherna: tre insläppta mot Atalanta, två mot Milan och två mot Chievo. Då har dessutom svenskstjärnan tillika keepern Robin Olsen stått för en radda parader i matcherna.

Som alltid kommer Real Madrid trampa gasen i botten och bara trumma på. Ofta kan de bli rätt sårbara av denna anledning, men brukar lösa situationerna allt som oftast – även vid insläppta mål. Gareth Bale och Karim Benzema visar båda prov på att formen finns där och det betyder mycket.

1,94 x insatsen för överspelet på 3,5-målslinan mellan två så offensivt starka lag köper vi utan att blinka. Paf med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 21:00, onsdag 19/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.