Speltips inför Real Madrid – Tottenham 30/7: Nytt hett möte i Audi Cup

Simon Pålsson Publicerat: 30 juli 2019

Det blir fullt fokus på 1X2-marknaden inför mötet mellan Real Madrid och Tottenham Hotspur i Audi Cup tisdagen den 30 juli 2019.

Annons:

Efter att det under ett par intensiva veckor spelat intressanta matcher i International Champions Cup är det nu dags för tunga europeiska jättar att kliva in i sina sista förberedelser inför vad som komma skall. Då vill man hellre vara tillbaka på europeisk mark eller åtminstone i tids- och klimatzoner som är lämpligare när säsongen nu närmar sig med stormsteg.

Audi Cup är ett spektakel som återvänder varje sommar och som såklart bottnar i någon form av kommersiell rättighet som flera storklubbar är kopplade till. Den här sommaren kliver fyra tunga lag in i drabbningar som är kopplade till Audi Cup, där Real Madrid och Tottenham är två av lagen som kliver in redan på tisdagen.

Real Madrid har haft en lätt stormig sommar med många spelare iväg på landslagsuppdrag, en trupp som så sakteliga tar form under nye tränaren Zinedine Zidane och stormighet kring spelare som James Rodriguez och Gareth Bale. Bara för att nämna två stjärnor som ser ut att lämna.

För övrigt har Tottenham haft en mer intensiv sommar än förra året med ett par förstärkningar som har kommit in. Det som däremot varit än viktigare är att lagets stora spelare är kvar. Harry Kane, exempelvis, kommer att bli en stöttepelare än den här säsongen.

En för stor favorit

För lagen i Premier League är säsongen nu knappa två veckor bort och det gäller att vässa formen på allvar. För ett lag som Tottenham handlar det nu om att få in ett par nya spelare i gemenskapen och i lagets spelsätt, men främst handlar det om att få formen på plats.

Säsongsinledningen har varit bra – om vi nu räknar försäsongen till den – med en tung vinst mot Juventus med starkast möjliga lag på plan (i princip) och en uddamålsförlust mot Manchester United utan flera tunga stjärnor i Spurs den gången.

Real Madrid däremot föll med hela 7-3 mot Atletico Madrid i ett galet derby häromdagen, men där låter 3-7 nästan bättre än hur matchen i själva verket såg ut. Det finns mycket kvar att vässa på och i våra ögon är det inte rimligt att det är spanjorerna som är favoriter här.

X2 spelas därför till 1,68 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X2
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, tisdag 30/7
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.