Speltips inför Real Salt Lake – San José Earthquakes 12/9: Målspelet i MLS

Simon Pålsson Publicerat: 11 september 2019

Det blir ett oväntat målspel inför torsdagsnattens intressanta möte i Major League Soccer mellan Real Salt Lake och San José Earthquakes den 12 september 2019.

Annons:

Natten till torsdag är Major League Soccer tillbaka efter ett landslagsuppehåll som har gjort att flera spelare befunnit sig på landslagsuppdrag. Att det spelas landslagsmatcher hela vägen in på onsdagen gör att flera spelare runt om i MLS inte hinner komma tillbaka till sina lag.

Det kan man tycka lite vad man vill om, men vi kan väl konstatera att det aldrig hade kunnat hända i större ligor som Premier League, La Liga eller Serie A.

I det här speltipset fokuserar vi på mötet mellan Real Salt Lake och San José Earthquakes, två lag som ser ut att vara på väg till slutspel och som så här långt in på säsongen bara skiljer en poäng mellan varandra. Det är med andra ord två jämna lag.

I Major League Soccer är det viktigt att ha med sig att hemmaplansfördelen är minst dubbelt så stark som i europeiska ligor. Det beror delvis på resorna, men också upplägget på spelschemat. Därmed har vi inga större förväntningar på bortalaget i den här matchen.

Annons:

Ingen målfest att vänta

Magnus Eriksson är en av de viktigaste spelarna i San José Earthquakes och det har han varit sedan december 2017 då han valde att lämna Djurgården för att prova på ett amerikanskt äventyr. 29-åringen har spelat totalt 26 matcher under säsongen och då gjort sex mål på sina 77 avslut. Det är ett bra facit för en offensiv mittfältare. Men visst, det finns ännu mer att önska av honom.

Om vi ser till resultatraden kommer bortalaget till matchen med två raka vinster, men båda på hemmaplan. Sina tre senaste bortamatcher förlorade man och detta utan att göra särskilt bra insatser.

Real Salt Lake kommer från en bortaförlust mot Portland Timbers, men man har också en intressant trend med fyra raka matcher där minst ett av lagen på planen gått mållösa av matchen. I en målrik liga som MLS är det anmärkningsvärt.

Här känner vi att spelbolagen överskattar chanserna till mål.

Båda lagen INTE göra mål spelas till hela 2,63 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  2,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  03:30, torsdag 12/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.