Speltips inför Real Sociedad – Espanyol 14/1: Högoddsare

Spelbloggare Publicerat: 14 januari 2019

Oddset och svårighetsgraden höjs ett par hack inför måndagens match mellan Real Sociedad och Espanyol i spanska Primera División. Vi tror bestämt på en tajt historia.

Annons:

Vi tar oss härnäst till Anoeta där ett ovisst möte väntar mellan Real Sociedad och Espanyol, som båda hittas i mittenskiktet av tabellen och har haft liknande utveckling på formfronten de senaste veckorna.

Real Sociedad inledde det nya året med en smällkaramell modellen större när de på bortaplan lyckades värja undan Real Madrid med två mål mot noll. Ett omskakat motstånd må det ha varit de mötte och en del flyt, marginaler, hade de på sin sida – men storheten i insatsen ska inte underskattas.

Och förra veckan löstes ett positivt resultat i det inledande av två möten mot Real Betis – 0-0 på bortaplan. Starka utsikter inför returen. Vad som är uppseendeväckande med dessa insatser är att de före årsskiftet hade förlorat tre matcher på raken. Formen hittad?

Likadan ser Espanyols formkurva ut. Tre raka förluster under december månad för att efter det kortare uppehållet ha vunnit över Leganés med 1-0. Därefter – 2-2 när Villarreal besöktes i den inhemska cupen. Det som störde lite med den senare matchen var att de två baljorna släpptes in under slutminuterna.

Saknas hos Sociedad gör med all säkerhet Martín Merquelanz, Andoni Gorosabel, skadade, samt Sandro Ramírez och eventuellt Kévin Rodrigues och Rubén Pardo. Gästernas Mario Hermoso och Hernán Pérez är tveksamma kort. Sergio García skadelistad.

Tillknäppt och – oavgjort?

Tror på en mycket tät historia denna afton och kan omöjligen köpa Real Sociedad som så pass stora favoriter, men med hänsyn till inte minst den defensiva styrkan som visats prov på efter uppehållet borde även den raka tvåan vara en bra bit borta.

Slutsatsen? Som ni förstår – krysset.

Real Sociedad har sett stabila ut i de två senaste matcherna och då specifikt mot Real Madrid. Espanyol är emellertid en kompetent motståndare, där formen likväl stärkts upp och som steppat upp efter årsskiftet.

1-1, kanske?

Det oavgjorda utfallet betalar 3,35 gånger pengarna och det är absolut värt en TV-peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 14/1
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.