Speltips inför Real Sociedad – Mirandes 13/2: Alexander Isak-show

Simon Pålsson Publicerat: 13 februari 2020

Real Sociedad tar sig an Mirandes i Copa Del Rey och gäller såklart som enorma favoriter på förhand.

  Spela på Real Sociedad -1,25 (asian handicap) till fina 1,79 hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Copa del Rey har varit i ropet sista veckorna och nu är det dags för nästa runda direkt. Ingen rast, ingen ro. Här har vi goda förhoppningar om att få se en väldigt intressant match igen.

Alexander Isak har varit namnet och spelaren på allas läppar sista veckorna, och våra förhoppningar är att det blir den svenske stjärnan som åter tar en huvudroll. Det återstår väl att se om Alexander Isak överhuvudtaget får spela. Det har trots allt blivit en hel del speltid på slutet.

Real Sociedad har generellt haft en magisk period sista veckorna, och inte minst den tunga vinsten mot Real Madrid sticker ut. Där var en viss Alexander Isak såklart tongivande, men hela laget stod för en stark insats. De tre insläppta målen till trots.

I den här omgången av Copa del Rey väntar möte med ett betydligt mer överkomligt motstånd, i form av Mirandes från Segunda Division. Alldeles givet måste det vara så att Real Sociedad kliver in som stora favoriter här.

Annons:

Alexander Isak målskytt igen?

Copa del Rey har varit en framgångssaga för Alexander Isak och hela Real Sociedad, och vi tror att man nu kommer att vilja ta det här hela vägen i mål. Nu möter man ett Mirandes man inte spelat mot sedan 2004. Då förlorade man faktiskt med 4-3 just i slutspelet av spanska cupen.

Det är såklart ingenting värt att lägga någon som helst vikt på inför den här matchen. Däremot kan betonas att Real Sociedad nu har fyra (!) raka vinster på hemmaplan och att man för tillfället känns helt ostoppbara när man får upp farten.

Mirandes slog ut Villarreal senast, men har också slagit ut två andra lag från La Liga i form av Sevilla och Celta Vigo. Men väl i semifinal tror vi att det blir lite tydligare skillnad mellan lagen. Det borde rimligen vara så – nu när en titel närmar sig och man gärna tar chansen att faktiskt vinna något i slutändan.

Real Sociedad -1,25 spelas till 1,79 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Sociedad -1,25 (asian handicap)
Odds:  1,79
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, torsdag 13/1
TV:   –
Stream:   Aftonbladet Plus

 
Annons:


Annons: