Speltips inför Real Sociedad – Real Betis 17/1: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 16 januari 2019

Planen är att dubbla insatsen och det med ett målspel. Det handlar om returen efter det mållösa första mötet mellan Real Sociedad och Real Betis. Dessutom tar ni del av oddsen och allt inför matchen här.

Annons:

Mållöst. 0-0. Men motsvarade det matchbilden? Desto mer tveksamt. En uppsjö av chanser missades i matchen och det från båda håll. Förhoppningen är att en mer underhållande historia lurar runt hörnet.

Real Sociedad har hittat stilen sedan tränarbytet till Imanol Alguacil och det efter att ha varit en fundamental besvikelse. Kan man hålla vidare vid den nyfunna standarden och energin, eller handlar det bara om en tillfällig vitamininjektion?

Mer specifikt: Alguacils debut landade i en storartad 2-0-vinst borta över Real Madrid, därefter krysset i den omvända matchen och senast värjdes Espanyol undan med 3-2 i en underhållande och öppen historia. Nu är man till och med och nosar på Europaplatserna…

Desto jämnare har Real Betis varit under spelåret, även om de tappat stilen på sistone. Nära var det att bli en 2-1-vinst borta över nämnda Real Madrid – den fjärde raka matchen utan att ha kammat fullt. Knappast de bästa möjliga beskeden inför detta returmöte.

Mål åt båda håll?

Så, insatsen ska dubblas. Men hur? Detta via ett målspel. Att det blir mål åt båda håll, helt enkelt.

Första mötet må ha slutat mållöst och Real Betis är normalt försvarsstarka, men det blir inte helt rättvisande. Det var helt missvisande att det inte blev mål sist, en uppsjö av chanser skapades ändå och nu skulle ett mål kunna öppna upp det här totalt. Speciellt om det är Betis som spräcker nollan.

Och Real Betis försvarsspel har varit en bra bit från vad vi blivit vana vid på sistone. Räknar vi bort förra veckans match, har det målats åt båda håll i fyra raka och för Real Sociedad har offensiven fått en rejäl skjuts. Glöm inte bort att de också kommer från en oerhört underhållande fajt mot Espanyol som vanns med tre mål mot två.

Fler målspel kan vara av intresse, men BLGM-spelet är vår favorit. Dubbelt upp för spelet räcker och blir över.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 19:30, torsdag 17/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.