Speltips inför Real Sociedad – Sevilla 4/11: Ställningstagande – de vinner

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

Nästan helt femtio-femtio, det menar oddssättarna. Hur tänker vi då? Helt annorlunda. Real Sociedad mot Sevilla – och vi hämtar ut en vinnare, med en säkerhetssele.

Annons:

Glimtar av vad Real Sociedad har i arsenalen får vi se då och då. Kapaciteten är stor och av dem, baserat på vilka spelare som finns, ska man vara klasser bättre än vad den tolfte plats de hittas på för närvarande indikerar.

Europaområdet är fortfarande inom räckhåll och racet är allt annat än över, men nu handlar det om att steppa upp och leverera över tid – inte bara då och då, ena veckan här och andra veckan där.

Sist det blev en vinst var i början av oktober månad, borta mot en annan besvikelse i Athletic Bilbao. Sedan dess har tre matcher avverkats, två i Primera División och övrig i Copa del Rey. Det där cupmötet, där Celta Vigo stod för motståndet, blev det ett 1-1-kryss i – på bortaplan. Fina utsikter inför returen.

Sevilla fortsätter trumma på och hämtade snabbt andan efter den förlust mot Barcelona som då innebar att förstaplatsen tappades till desamma. Trea är man placerade som just nu och till toppen av kullen har de två pinnar.

André Silvas vara eller icke vara i matchen har varit ett stort diskussionsämne för Sevilla, men av rapporter att döma kommer han kunna medverka. I så fall, ett stort plus. Annars är Gabriel Mercado tveksam och Simon Kjaer liksom Maxime Gonalons out.

Sevilla – klarare favoriter?

En av förklaringarna till varför Sevilla står så starkt i Primera División är att de fått ordning på bortaspelet, som de senaste åren varit deras stora akilleshäl. På resande fot har nu tre seriematcher vunnits och två förlorats. De sistnämnda i derbyt mot Real Madrid och Barcelona.

Formen är bra och det är klart att Sevilla vidare vill sätta större press på inte minst Barcelona i toppen, samt rycka ifrån konkurrenterna strax runtom. Tror de har stora chanser till det denna kväll.

Real Sociedad skulle kunna explodera och stå för en toppmatch, så är det. De har kapaciteten. I det stora hela har de dock underpresterat å det grövsta, varpå det inte känns på sin plats att lämna förtroendet i deras händer.

Med en truppsituation som dessutom är oroväckande blir tron på Sociedad ännu mindre. Martín Merquelanz och Luca Sangalli saknas. Rául Navas, Joseba Zaldua samt Mikel Morino riskerar även de missa matchen.

1,86 gånger pengarna för Sevilla att vinna, försäkrade att få insatsen tillbaka vid oavgjort, kan absolut köpas.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, söndag 4/11
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.