Speltips inför Real Valladolid – Espanyol 26/10: Överraskningarna mäter krafterna

Spelbloggare Publicerat: 25 oktober 2018

Två av årets främsta utropstecken i den spanska förstadivisionen, nykomlingen Real Valladolid och Espanyol, mäter krafterna med varandra under fredagskvällen och från det oväntade toppmötet levereras ett starkt speltips från Spelbloggare.

Annons:

Tufft från start, med tre pinnar på fem matcher, i återkomsten till Primera División – för att nu ha vunnit fyra raka matcher och med det klättrat upp närmare toppskiktet av serien, till och med Europaområdet, och blott vara en trea bakom serieledande Barcelona.

Delvis kan det ses som ett brutalt fiasko från världsjättar som Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid att det fortfarande, med nio omgångar spelade, är så pass tätt i tabellen. Normalt ska de vara så oerhört mycket bättre och inom kort bör serien dras isär. Saker falla på rätt plats.

Ännu lite bättre än kvällens värdskap har faktiskt Espanyol, som är placerade tvåa, varit. Klassen har visats från start – fem matcher vunnits, två slutat lika och två förlorats – och man hoppas kunna rida vidare på den här framgångsvågen. Senast i raden av motståndare att städas av var Huesca – med 2-0, på bortaplan.

Glädjande för Espanyol är att de inför matchen rapporteras ha hela truppen intakt, redo för spel och att den bästa möjliga startelvan således kan presenteras. Real Valladolid har två osäkra kort i Kiko Olivas samt Duje Cop.

7/9 matcher under 1,5 mål

På nio matcher har Espanyol släppt in blott sju mål. Och Valladolid? Sex! Succérecepten har kort och enkelt varit – defensiverna. Två svårspelade och jobbiga lag att möta. Detta kan tala för en match av den mer tillknäppta karaktären.

Från Real Valladolid finns det inte mycket överraskande i deras sätt att spela fotboll, bortsett från hur bra resultaten varit: det säkra tas före det osäkra. Stenhårt defensivt arbete, alltid i första hand. 7/9 matcher har till och med klivit under 1,5 mål och de tre senaste har alla vunnits med siffrorna 1-0.

För Espanyol har sex av nio matcher innehållit max två mål. Också statistik som stärker vår tro på en målsnål historia.

Gästande Espanyol är presenterade som favoriter på oddsfronten och väntas ha ett stort bollinnehav, men att det skulle bli full rulle och full fart framåt? Sannolikt inte. Krysset vore ett hyfsat utfall på förhand, mot en formstark motståndare.

Defensivt starkt mot defensivt starkt. Formstarkt mot formstarkt.

Under 2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt två mål – spelas till 1,81 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 26/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.