Speltips inför Rivers United – Warri Wolves 18/3: Ett ovanligt bet

Simon Pålsson Publicerat: 18 mars 2020

Det speltips som vi rekar inför matchen mellan Rivers United och Warri Wolves i Nigeria är nog inte det allra mest väntade den 18 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns inte mycket sport att sätta tänderna i dessa tider av karantän i stora delar av världen, och har man planer på att försöka hitta spelvärde i Europa har man förmodligen hamnat lite väl fel om det är betting man är ute efter.

Men med det sagt finns det såklart andra delar av världen som nu kan få sig ett uppsving, och som kommer att bli intressant att följa på ett eller annat sätt. Den nigerianska ligan och fotbollen som spelas i det afrikanska landet känns plötsligt högaktuell.

Faktum är att man nu spelar en full omgång på onsdagen, och här har vi hittat bra spelvärde inför inte mindre än tre matcher. Speltips från Nigeria är såklart inte det allra mest vanliga, och inte heller är det något som spelbolagen har som specialité.

Det är precis det som ligger till grund för vårt speltips inför matchen mellan topplaget Rivers United och formstarka Warri Wolves. Här går spelbolagen bevisligen på statistiken rakt igenom och höjer oddset på överspelet till väldiga nivåer, men det finns faktiskt flera faktorer som talar för mål i matchen. Låt oss återkomma till det.
Annons:

Bortalagets form är god

Warri Wolves kommer till det här mötet med vad som verkar vara väldigt god form – och på slutet har man inte mindre än tre raka vinster i det inhemska ligaspelet. Med totalt sex gjorda mål på dessa tre matcher har Warri Wolves också ett målsnitt på två mål per match, vilket måste anses högt i Nigeria.

Faktum är att man gjort mål i sex (!) raka matcher och att alla typer av indikatorer pekar på att man ska fortsätta på den positiva trenden.

Rivers United är ett topplag som nästan alltid gör mål i sina matcher, men som plötsligt haft lite mer defensiva problem på slutet. Det är inte likt detta lag. I motsvarande möte förra gången man spelade på sin hemmaplan vann man med hela 3-1, och någonstans där är det inte omöjligt att vi hamnar igen. Åtminstone vad gäller målproduktion.

Över 2,5 mål kan spelas till fina 2,60 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Regga dig hos Casumo Casino till 20 000 välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds: 2,60
Bolag: Casumo
Spelstopp: 16:00, onsdag 18/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: