Speltips inför Röda Stjärnan – CSKA Moskva 13/2: Trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 12 februari 2018

Trippla insatsen – men hur? Genom ett målspel inför tisdagens smygstart i Europa League – klassiska Röda Stjärnan mot CSKA Moskva i Belgrad, är tanken. Förutom ett speltips hittar ni allt inför matchen, oddsen och statistiken här.

Torsdag är den klassiska Europa League-dagen och det är även då alla de inledande mötena i sextondelsfinalerna, bortsett från detta, ska spelas.

Matchen har avspark redan 18:00 och den är således perfekt att värma upp med inför kvällens Champions League, som vi såklart också har speltips från. Eurosport 1 och Eurosport Player sänder.

Klassiska Röda Stjärnan stod för ett fantastiskt fint Europa League-gruppspel. De blev tvåa, bakom Arsenal, och före Köln samt BATE med två vunna, tre kryss och blott en förlust. Genomgående höll de standarden uppe – inte minst med ett urstarkt försvarsspel. Allt som allt: tre mål framåt och enbart två bakåt på dessa matcher.

CSKA Moskva kan inte vara lika tillfredsställda med att ha nått EL-slutspelet, i och med det sikte de hade på Champions League-ditot. Det blev en tredjeplats i gruppspelet, bakom schweiziska Basel och Manchester United samt före Benfica. Mer att kräva av ryssarna? Det kanske är att ta i. Mer att önska!

Rapporterna är inte officiella i skrivandets stund, måndag förmiddag, men som situationen ser ut hoppas Röda Stjärnan ha hela truppen tillgänglig medan CSKA saknar Aleksei Berezutski och Georgi Milanov.

Fem mål på sex matcher

Favoritskapet i detta dubbelmöte är CSKA Moskvas. De räknas till och med som favoriter i detta enskilda möte. Givetvis ska fallet vara så, med de skillnader som råder spelare för spelare, men Röda Stjärnan bör absolut inte räknas bort.

På bortaplan räknar vi med ett CSKA Moskva som för all del ska föra matchen, men inte kliver på alltför hårt framåt i banan. Säkrar hellre upp, ser till att inte såras – för att sätta in dolkstöten i returen på hemmaplan. Knappast någon desperat jakt på seger här.

Samtidigt får Röda Stjärnan nästan helt förlita sig på deras försvarsspel, som varit så starkt. Två insläppta på sex matcher, fem mål på dem över det hela i gruppspelet. Det är talande för vilket typ av lag serberna är – och vad som kommer vara ett eventuellt succérecept väl i slutspelet.

Ytterligare en faktor som skulle kunna tala för att spelet inte ska flyta på speciellt bra är att båda lagen precis haft uppehåll från respektive seriespel. Talar för en något hackande matchbild?

3,00 x såsen för att det blir under 1,5 mål i matchen köper vi blint. William Hill är platsen. Risk att oddset spelas ner? Absolut. Skynda, fynda!

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 18:00, tisdag 13/2
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: