Speltips inför Röda Stjärnan – Liverpool 6/11: Serberna – inget att sätta emot?

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2018

En underbar publikfest väntar på Rajko Mitic Stadium i Belgrad, när klassiska Röda Stjärnan tar emot Liverpool. Men på planen ska väl serberna inte ha det minsta att sätta emot här?

Annons:

Grupp C. Från och mellan Liverpool, Napoli och PSG är det ofta skönfotboll som det primära njutbara. Från Röda Stjärnan är det snarare läktarupplevelsen.

På det sportsliga planet har serberna inte mycket att sätta emot; med all säkerhet blir det inte ens Europa League-slutspel, men bara att ha nått hit är en storskalp av den klassiska klubben. Kan Röda Stjärnan bli en återkommande medverkande på den europeiska scenen?

Årets Champions League-äventyr har det på tre matcher blivit två förluster, klara sådana mot Paris Saint-Germain respektive Liverpool, båda på bortaplan, och en pinne, vilken inkasserades i hemmamötet samt premiären mot Napoli – om än med mycket flyt…

Liverpool sitter i förarsätet i jakten på en CL-slutspelsplats, som etta efter att ha vunnit två matcher och förlorat en. Napoli står i sin tur på fem pinnar och PSG, lite förvånande, bara på fyra. Italienarna och fransoserna möter varandra minuter strax efter att slutsignalen i den här matchen väntas ljuda.

Senast kommer Liverpool från ett toppmöte med Arsenal, på Emirates Stadium, i Premier League – en underhållande, fartfylld och öppen match. 1-1 skrevs siffrorna efter att ”Gunners” ha kvitterat i matchens slutfas. Rättvisande sett till matchbilden, utan tvekan.

Liverpool klara favoriter

Det är en hyfsat välfylld skadelista som Liverpool kommer till spel med; prydd av Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri, Jordan Henderson och Nathaniel Clyne. Utöver det riskerar Naby Keita samt Dejan Lovren att missa matchen. Deras status kommer tittas närmare på till avspark.

Ändå ska väl Liverpool betraktas som storfavoriter? Till och med lite större än oddssättarna vill antyda med deras nedplitade siffror, menar vi.

Röda Stjärnan lyckades förvisso lösa en pinne via 0-0 i årets enda CL-hemmamatch mot Napoli, men där kom de i första hand undan tack vare motståndarnas extrema ineffektivitet. Chanser släpptes till. Hundraprocentiga sådana. I plural.

Från Liverpool fortsätter det levereras. Ser dem som klart mer slagkraftiga under fjolåret och då blev de ändå finalister i Champions League. De är ett offensivt kraftpaket, nu också klart mer stabila bakåt i banan. Bättre balanserade och Röda Stjärnan borde hållas i schack utan större bekymmer.

Det omvända mötet slutade i en 4-0-kross för Liverpool. Liknande siffror nu, trots bortaplan?

Liverpool -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – tas till 1,80x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,75 mål (asian handicap)
Odds:  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, tisdag 6/11
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.