Speltips inför Röda Stjärnan – Napoli 18/9: Ett favoritspel

Spelbloggare Publicerat: 18 september 2018

Historiska Röda Stjärnan – vad kan de åstadkomma i Champions League, i den här stenhårda konkurrensen? Första uppgiften är Napoli hemma och då satsar vi polletterna på ett bekant spel…

Annons:

Röda Stjärnan är tillbaka på den största fotbollsscenen, som representanter för serbisk fotboll i Europa. Detta efter ett fantastiskt kvalspel som toppades med att skicka ut österrikiska Salzburg i playoffrundan, via flest bortamål. En storskalp.

Men nu höjs tempen rejält: Napoli, Paris Saint-Germain och Liverpool står för motstånden i gruppspelen och då talar inte ett knyst för att de ska kunna nå slutspelet. Varenda inkasserade pinne, eller till och med varenda stark insats, är en vinst i det hela. Sportsligt och för moralen.

Napoli är väl, på pappret, det minst starka motståndet – men italienarna har en erkänt hög högstanivå och den har vi fått se prov på vid ett flera tillfällen under säsongsinledningen: vinster över Lazio, Milan och Fiorentina. Däremellan kom en käftsmäll av modellen större när man åkte på pumpen mot Sampdoria, med 0-3.

I Serbien snurrar Röda Stjärnan upp motstånd efter motstånd. Konkurrensen är en helt annan, men att rada upp vinster talar förstås inte emot dem. Sju matcher in i serien har de ännu inte tappat vid ett enda tillfälle och räknar vi in fjolåret, står de stärkta med 17 raka fullpottare.

Underspelet – ännu en gång

Ni minns kanske förra årets Europa League samt årets CL-kval? Vid upprepande tillfällen prickade vi in underspel på löpande band när de var i farten. Defensiven är deras starkaste del och de har kunnat streta emot när även världsmotstånd stått på den andra sidan planhalvan.

Offensiv kraft må det finnas i Napoli, det ska nämnas – men mest påtagligt är det inför hemmapubliken. Inte samma energi på resande fot. De kommer från en knapp 1-0-vinst över Fiorentina också. Hände inte överdrivet mycket där och då.

Oddsen är nedplitade runt femtio-femtio på över-/underspelen på 2,5-målslinan och man kan förstå hur marknaden och oddssättarna resonerar med en part som ändå är att betrakta som klart bättre.

Men trots allt – här kan det bli tajt. Det handlar ändå om Röda Stjärnan…

Under 2,5 mål blir vårt speltips till 1,95x hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 21:00, tisdag 18/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.