Speltips inför Roma – Benevento 11/2: Underskattning

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2018

I egenskap av jumbo i Serie A är det inte många som tror på Benevento, men känslan är att laget kan streta emot hyfsat i söndagens sena möte mot AS Roma på bortaplan.

Serie A har en tendens att avsluta fotbollslördagarna på allra bästa sätt och så blir fallet även den här veckan när vi ska se AS Roma ta sig an jumbon Benevento.

Den här säsongen handlar uteslutande om att försöka knipa en plats till Champions League för Roma, som just nu har häng på både Inter och Lazio. Att blanda sig i den absoluta toppstriden är redan kört, men att åtminstone finnas med i diskussioner om en plats till Champions League gör säsongsinledningen godkänd.

Nu väntar möte med jumbon Benevento på hemmaplan och då finns såklart ingenting annat än seger för hemmalaget. Roma har inte råd att tappa poäng. Ser vi till formen är den lite skakig med en seger på de åtta senaste, men Benevento ska slås. Så är det bara.

Kan jumbon streta emot?

Efter en fullkomligt horribel inledning på säsongen har Benevento så sakteliga vaknat till liv och startskottet var den där spektakulära poängen hemma mot AC Milan. Därefter har laget i för sig bara två vinster på sina åtta matcher, men det är åtminstone helt okej.

Ser vi till resultaten och prestationerna vittnar de om ett Benevento som inte är helt värdelösa. Det är allt annat än en slagpåse vi har att göra med här, åtminstone i termer av utklassningsiffror. Laget förlorar oftast med uddamålet eller två mål och det är precis vad som krävs för att inte göra bort sig.

Med tanke på hur darriga Roma är nu har vi svårt att se hur det här ska bli mer än 3-0.

Under 3,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 11/2
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: