Speltips inför Roma – Napoli 4/3: Kortspel från Solens derby

Spelbloggare Publicerat: 3 mars 2017

Solens derby, det brukar matcherna mellan storrivalerna Roma och Napoli kallas. Härnäst möter de varandra på Stadio Olimpico, varifrån vi tror att det kan smälla till och spelet hämtas därför från kortmarknaden.

15:00 är det avspark – en match som absolut inte får missas. Viasat Fotboll sänder matchen, men den kan också streamas utan kostnad hos Unibet, som ni får 200% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Om vi bortser från allt runtomkring – engagemanget, publikfesten och rivaliteten – är det också en betydelsefull match för toppstriden i Serie A.

Roma har klorna runt den här åtråvärda andraplatsen, vilken leder direkt ut i Champions League, och har ner till just Napoli, trea, och således på kvalplatsen till CL, fem pinnar till godo. En hemmavinst här skulle med andra ord mena att uppförsbacken blir oerhört brant för ”Azzurri”.

Ljust ser det ut på respektive skadelista. Roma har bara Alessandro Florenzi out medan Napolis Allan och Lorenzo Tonelli får stå åt sidan med skador.

Kortöverspelet klickas i

Det här har potential att bli en fantastiskt underhållande och öppen match, men målöverspelen – och de liknande marknaderna – intresserar oss inte till de oddsen som dukas ut.

Istället? Kortfokus.

Mycket känslor i en sån här match, såklart – det är ju ett derby. Två stora rivaler som drabbar samman. Addera pådraget från publiken till det. Lätt hänt att stämningen piskas upp och att det resulterar i tuffa dueller på planen.

Att det dessutom är två starkt uppretade parter kan också påverka. Roma kommer ju från en cupförlust mot Lazio medan Napoli radat upp två raka förluster, senast mot Juventus. Snackats mycket om revansch och hur energin ska omvandlas till någonting positivt. Frågan är om det snarare inte kan slå över?

– Det blir intressant, det kommer vara två ilskna lag, säger Romas keeper Wojciech Szczesny enligt Football Italia inför matchen.

Huvuddomaren heter Luca Banti och som hans matcher sett ut på sistone, talar det ännu mer för att vi kan få se ett ”kortpartaj”. Antalet i dessa; 7, 5, 8, 5, 9.

Här är kortlinan på 5,5 och den ska ha alla möjligheter att passeras. Överspelet plockas till 1,85 x polletterna hos Bet365.

Observera ett ett rött kort rättas som två i statistiken hos Bet365. Maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 5,5 kort
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, lördag 4/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: