Speltips inför Rumänien – Serbien 14/10: Upplagt för mål

Spelbloggare Publicerat: 13 oktober 2018

En av söndagens tidiga UEFA Nations League-landskamper utspelas mellan Rumänien och Serbien, som båda känner viss medvind. Är det då som bäddat för underhållning och mål?

Annons:

Gruppfinal är på menyn! Serbien håller ställningarna som nummer ett, via två vinster och ett kryss, medan Rumänien är tätt bakom på 1-2-0 i resultatraden. Sällskap har de av Montenegro samt Litauen, som spelar mot varandra senare under kvällen.

Här får Rumänien chansen att knappa in på Serbien. Vid händelse av en vinst skulle de till och med passeras, varpå de får grepp om den så åtråvärda förstaplatsen och biljetten vidare i turneringen.

Förra månaden möttes länderna i Belgrad – en vidöppen match med en handfull chanser åt båda håll, där Serbien styrde och Rumänien kontrade effektivt. 2-2 stod det på resultattavlan när 90 minuter var summerade, varpå förväntningarna – för oss neutrala – höjs även på detta möte.

Under veckan fick såväl Serbien som Rumänien fira stort. De senare nämnda satte vinnarbaljan, matchens sista, till 2-1 borta mot Litauen i den fjärde stopptidsminuten av andra halvlek. En något mer bekväm, om än inte helt, resa mot tre pinnar hade Serbien som plockade ner Montenegro med 2-0 – på bortaplan.

Lockande överspel

Offensivt krut finns det så att det räcker och blir över i Serbien, åtminstone om man sätter det i relation till de andra delarna. Aleksandar Mitrovic, Dusan Tadic och Aleksandar Prijovic är alla spelare som spottar in mål för närvarande.

Av ett mycket formstarkt Rumänien – fem vunna och två förluster på de sju senaste matcherna – väntar vi oss att de kommer sätta i växeln, i egenskap av hemmalag och den jagande parten. Siktet är på de tre pinnarna. Om dessa inte kan lösas ser förstaplatsen ut att vara en bra bit borta.

Kan det bli, i alla fall nästan, lika underhållande som senast lagen mötte varandra? Det skulle inte förvåna oss, varför målöverspelen ser ut som de bästa alternativen på spelfronten.

Över 2,5 mål måste ses som ett klipp till de 2,33 x insatsen som Expekt presenterar för oss.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,33 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00, söndag 14/10
TV:  spoartkanalen logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.