Speltips inför Sagrada Esperanca – CD Huila 21/3: Odds i Uganda

Simon Pålsson Publicerat: 21 mars 2020

Sagrada Esperanca tar sig an CD Hulia i ett på förhand intressant möte i den ugandiska ligan. Vi rekar med odds och speltips den 21 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I Uganda rullar fotbollen på i ungefär samma takt, och det är minsann ingen som inte ser fram emot att titta på fotbollen som spelas i landets högsta division.

Den här gången tänker vi fokusera på ett lördagsmöte mellan Sagrada Esperanca och CD Huila, två lag som hör till toppen.

Sagrada Esperanca gick vad vi har kunnat läsa oss till – för det måste vi erkänna att det är ett bra vapen i dessa tider – den här säsongen med den fasta övertygelsen om att man skulle landa i toppstriden, och åtminstone ge det en ärlig chans att slåss om någon av topplaceringarna. Nu är man nummer sex i tabellen, och även om det på pappret kan låta ganska bra måste vi förtydliga att Sagrada Esperanca i skrivande stund har hela 17 poäng upp till andraplatsen.

CD Hulia å sin sida är ett par placeringar längre fram, men inte heller i deras fall är det här en säsong som kan sluta med en ligatitel. Det är kanske inte en missräkning i ordets fulla betydelse, men det gör också att avslutningen på säsongen inte blir fullt så intressant.
Annons:

Hemmaformen är stark

Sagrada Esperanca har haft en lite lätt nedåtgående trend på slutet i de flesta parametrar – förutom när det kommer till spelet på hemmaplan. Där har Sagrada Esperanca två raka vinster, och har därmed kunnat ta några viktiga poäng inför sin egen hemmapublik.

Men det går inte att jämföra med CD Huila, som kommer till matchen med tre raka vinster och en form som sticker ut. Nu har man mestadels spelat mot lag på nedre halvan, men det är alltid en styrka att kunna luta mot vinster i plural inför nästa match. Det bygger upp ett viktigt batteri med självförtroende.

Därtill kan sägas att Sagrada Esperanca bara tagit en av sex möjliga poäng mot CD Huila i högstaligan Girabola på slutet, varpå vi håller bortalaget som mer än en underdog. Det här är ett lag som rimligen kan ta mer än en poäng.

CD Huila draw no bet spelas till 2,60 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: CD Huila draw no bet
Odds: 2,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, lördag 21/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:

Annons: