Speltips inför Sampdoria – Fiorentina 21/1: Höjer svårighetsgraden

Spelbloggare Publicerat: 20 januari 2018

Svårighetsgraden höjs rejält inför söndagens Serie A-match mellan Sampdoria och Fiorentina. Allt kombinerat känns ett visst 1X2-tecken som det uppenbara valet av speltips.

15:00 är avsparken beräknad att tas på Stadio Luigi Ferraris. Sampdoria mot formstarka Fiorentina och Viaplay sänder matchen.

Favoriter, i alla fall på oddsfronten, att vinna matchen är faktiskt Fiorentina, trots att Sampdoria hittas ovanför dem i tabellen samt har fördelen av att spela på hemmaplan. Utifrån formfaktorn är det desto mer förståeligt varför fallet är som sådant.

Sampdoria har säckat ihop totalt, mer eller mindre sedan december månad och framåt. Sedan dess har det blivit blott en vinst, ett kryss och fem förluster. En av matcherna har varit i Coppa Italia, resterande i Serie A. Trots detta har skörden innan dess, som var förvånansvärt stor, sett till att de fortsatt är på seriens sista Europaplats, som sexa.

Men flera konkurrenter flåsar i nacken, däribland Fiorentina, som med en match mer spelad än två pinnar bakom dem. ”Violerna från Florens” städade om rejält i truppen inför spelåret, men har ändå lyckats hålla en förhållandevis bra standard.

De har inte förlorat på de åtta senaste matcherna. Däribland hittas kryss mot Inter, Napoli och Lazio. Sammanslaget har det blivit sex oavgjorda i denna radda av matcher, vilket varit lite väl många för att på allvar skörda mark i tabellen.

Förhandstipset: 1-1

Normalt är Sampdoria hemmastarka, men de är för närvarande, som nämnt, rentav iskalla. Fiorentina har spänt musklerna på sistone, men kryssar alldeles för ofta.

Allt kombinerat, när vi kokar ner allihop, får vi känslan av att en jämn fajt väntar på Stadio Luigi Ferraris. Därmed är det krysset som lockar oss – ett spel som betalar hela 3,50 x insatsen.

Och det tål att upprepas: sex av Fiorentinas åtta senaste matcher har slutat exakt så – oavgjorda.

Gästerna har även två stora avbräck i den avstängda duon Davide Astori och Jordan Veretout. Även Fiorentina har en pjäs borta och avstängd, Jacopo Sala.

1-1 är mitt förhandstips.

Spelet blir emellertid – bara – det raka krysset. Det är ett spel som framförallt passar de som jagar högre avkastning och gillar risktagande.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (125% upp till 1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 15:00, söndag 21/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: