Speltips inför Sampdoria – Sassuolo 22/10: Vettigt 1X2-tecken

Spelbloggare Publicerat: 22 oktober 2018

Stort spelvärde är uppdukat inför mötet mellan Sampdoria och Sassuolo, där vi ser helt olika tendenser hos respektive part och där det trots allt ska råda relativt stora skillnader.

Annons:

Måndagsfotboll från italienska Serie A. Vilken lyx, va? Och det är ett rätt spännande möte som väntar oss.

Sassuolo var ett stort utropstecken i inledningen av säsongen med blott en förlust på de sex inledande matcherna, vilken dessutom kom med knappa uddamålet mot Juventus, och hade därmed en position uppe i toppen för att före uppehållet snubbla till lite smått; åka på en reaktion.

Två förluster blev det, med klara 1-4 mot Milan och 0-2 mot Napoli, och även om det är tuffa motståndare kan detta tyda på att resan nedåt i tabellen på allvar påbörjats. Något större höjdargäng är de ändå inte, Sassuolo.

Desto bättre form visar Sampdoria prov på. Helt tvärtemot motståndarna har de vunnit två raka – över SPAL respektive Atalanta, båda med uddamålen. Över det hela finns mycket positivt att hämta ur de åtta spelade matcherna, i vilka 14 poäng spelats in i, och med det en femteplats. Europastrid på gång?

Spel på Sampdoria

Sampdoria känner medvind. Gillar vad de visat under seriestarten och nu står de även stärkta av två fullpottare. De kan stärkta deras aktier i toppstriden av Serie A – och ska ha alla chanser till det.

Vi ska inte vifta undan Sassuolo som en lättviktare, men känslan är att de i upptakten av serien presterade en bra bit över deras normala nivå och att resan mot den undre tabellhalvan, på sin höjd mitten, kommer intensifieras.

Gästerna saknar också Rogerio samt Federico Peluso inför matchen. Borta för Sampdoria är bara Vasco Regini, som inte spelat en enda minut under året.

Normalt är Sampdoria oerhört hemmastarka och ser vi till förra året, när de landade precis i mitten, hade de ett hemmafacit som en toppklubb: 12-3-4.

Det är förvånande fina odds som ställs ut på Sampdoria och vi spelar den raka ettan till 2,20 x såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 500 kr bonus + 100 kr freebet!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sampdoria vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 20:30, måndag 22/10
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.