Speltips inför Sassuolo – Milan 30/9: Bud på skräll

Spelbloggare Publicerat: 30 september 2018

Form- och hemmastarka Sassuolo på Mapei Stadium – varför är då AC Milan betraktade som så stora favoriter? Det kan diskuteras länge och än mer kan det utnyttjas på spelfronten.

Annons:

Sassuolo – ett av årets hittills främsta utropstecken, i den positiva bemärkelsen. De har en imponerande resultatrad om 3-1-1 där den enda förlusten antecknats med uddamålet borta mot dominanta Juventus.

Vartåt barkar det för Sassuolo? Ännu har vi inte fått se en enda tendens till att de skulle dippa, men det är klart: spelarmaterialet är på sin höjd mediokert. Få spelare som sticker ut. En som fått det att stämma är nyförvärvet Kevin-Prince Boateng, med ett förflutet i just Milan, med tre fullträffar.

Milan satsar stort – utan att komma till sin rätt. Med tre raka kryss i Serie A har, innan dess en vunnen och en förlust, räcker man inte till för toppen. Gäller att sätta detaljerna kvickt; få fart i spelet och finna momentum.

Ska nämnas är att skadeproblematiken ställt och fortsätter ställa till det för Milan. Sommarens stjärnförvärv, anfallaren Gonzalo Higuáin är skadad och så även Mattia Caldara. Det är två spelare tänkta som nycklar i laget. Även Andrea Conti, Ivan Strinic och Riccardo Montolivo saknas.

Federico Peluso och Alfred Duncan är out för Sassuolo. Annars är hela truppen intakt.

Sassuolo ett utropstecken

Ett flertal klara avbräck och nu också på Gonzalo Higuáin, då tappar Milan stor del av deras offensiva kapacitet. I honom finns de spetskvalitéer som på allvar kan betraktas vara av världsklass.

Och det tål att upprepas: Milan har det facto bara vunnit en av årets fem Serie A-matcher. Sist mot Empoli fick de bara 1-1 – en stor besvikelse.

Sassuolo är ett av årets utropstecken i Italien och den enda förlusten antecknades borta mot Juventus – och det var oerhört knappt, med uddamålet. Därefter har de plockat hem två matcher med bekväma siffror. Detta har till och med räckt till en tredjeplats.

Att det sinom tid kommer dala är ingen långsökt gissning, men just nu finns det inte mycket som talar för det och vi tror att de har alla chanser i världen att stöka till det för ett svajande Milan.

+0,25 mål på Sassuolo till 1,91 x insatsen är ett överodds som heter duga. Spelet innebär att vi får halv vinst på spelet om matchen slutar med delad pott.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Sassuolo +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, söndag 30/9
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.