Speltips inför Schalke 04 – Bayer Leverkusen 29/9: 1X2-tecken spelas

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2017

En mycket intressant match väntar mellan Schalke 04 och Bayer Leverkusen i den tyska förstadivisionen. Vi har djupdykt i den och landar i en slutsats på 1X2-matchen.

Missa inte! Bet365 streamar matchen helt utan kostnad för deras kunder. Hämta din 1 000-kronorsbonus hos dem här!

Det är svårt att placera dessa två i tabellen, var de ska landa när spelåret är summerat. Fjolåret var ett stort misslyckande för dem, där Schalke blev tia och Leverkusen tolva. Vad ska hända nu?

Hittills står Schalke 04 med tre vinster och tre förluster under serieupptakten, där två av förlusterna kommit i de senaste matcherna. Därutöver har det inte blivit mål framåt i dessa. Om det ska kunna förklaras bort på något vis; svåra matcher – Bayern München hemma och Hoffenheim borta.

Bayer Leverkusens facit är 2-1-3. Det samlade intrycket av matcherna; mer att kräva. Färska, positiva minnen kommer de i alla fall till spel med i och med 3-0-vinsten över Hamburg SV senast. God effektivitet i matchen.

Trupprapporterna är, i skrivandets stund, inte släppta, men som det ser ut finns det ingenting matnyttigt att nämna på den fronten. Mer eller mindre hela trupperna intakta.

”Hade velat skjuta över minst 20-25 punkter”

Var landar vi efter 90 minuter? Till de rådande oddsen tvekar jag inte en sekund på åt vilket håll värdet hittas – Schalke 04.

Lagen är, på pappret, oerhört jämna – men undertecknad ser Schalke som något vassare. Nu har de fördel av att spela på hemmaplan, mot ett Bayer Leverkusen som förlorat tre av tre bortamatcher. Haft oerhörda problem att hitta rätt på resande fot, jämfört med hemma där de ännu inte förlorat.

Som nämnt kommer Schalke från två raka förluster, men detta i extremt tuffa och svåra matcher. Tror inte att formen behöver vara i fara och att man helt enkelt ska kunna studsa tillbaka.

Med hemmaplansfördelen skulle jag, om jag haft titeln oddssättare, velat skjuta över minst 20-25 punkter från den raka ettan till övriga tecken.

Scandibet erbjuder 2,50 gånger degen för hemmavinsten och till de siffrorna är det bara att investera pengarna.

  Rygga spelet hos Scandibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Schalke 04 vinner, rak etta
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Scandibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 29/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: