Speltips inför Seattle Sounders – New York RB 20/3: Nattmacka!

Spelbloggare Publicerat: 19 mars 2017

En finfin nattmacka! Vi på Spelbloggare har tagit oss över Atlanten och investerar i ett målspel inför matchen mellan Seattle Sounders och New York RB. Tillknäppt eller målpartaj?

Det här blir den sista matchen innan ett mer än en månads uppehåll. Landslagsfotboll på menyn.

På pappret är det här två av Western Conferens absolut starkaste klubbar.

En fenomenal andra halva av fjolåret, banade vägen för Seattle Sounders första MLS-titel – i historien. Nu är pressen på dem stora, som en av de stora förhandsfavoriterna. Med all rätt – truppen ser löjligt intressant ut. Starten har dock inte blivit vad de önskat; en uddamålsförlust över Houston Dynamo följde upp ett 2-2-kryss mot Montreal Impact.

New York Red Bull är också en av de stora favoriterna till att vinna hela kalaset; på oddsfronten ses de till och med ha störst chans. Känslan är dock att det blir tajt och kan sluta lite hur som helst. En favorit i fara? Spelåret har inletts med två raka vinster – över Atlanta United och Colorado Rapids.

Överspelen lockar

Finns mycket som talar för – mål.

Gillar starkt oddsen som dukas upp för de diverse överspelen. Smaksak vilken mållina som testas, vilken risknivå man vill hålla det på.

Sounders har svajat här i upptakten av serien och framförallt sett sårbara ut defensivt, medan vi alla vet vilka fantastiska kvalitéer som finns framåt. Borta mot Montreal senast spurtade man fint; reducerade till 1-2 i en 83:e minuten och kvitterade i de absoluta slutsekunderna.

Men nu ställs de mot en kompetent och formstark motståndare och på hemmaplan väntas positionerna pushas upp. Samtidigt lär man vara lite smått desperata efter spelårets första trea och då kan det bli lite övervikt framåt. Lätt hänt att bli sårade.

Melodin har också ljudit målrikt i lagens inbördes matcher. Samtliga av de sex senaste har innehållit minst två baljor och fyra av dem passerat den klassiska 2,5-målslinan.

Över 2,5 mål spelas till 1,91 x fläsket hos William Hill.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:00, natten mot måndag 20/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: