Speltips inför semifinal i U21-EM: Tyskland – Rumänien 27/6

Simon Pålsson Publicerat: 26 juni 2019

Rumänien är klar underdog på förhand, men chanserna att skrälla mot Tyskland finns inför semifinalen i U21-EM torsdagen den 27 juni.

Annons:

Efter ett väldigt intressant gruppspel har vi nu kommit fram till den avgörande fasen i pågående U21-EM, som nu spelas på italiensk mark. Det här är ett mästerskap som Italien var tilltänkta som ett lag som skulle kunna gå hela vägen, men laget föll igenom alldeles för tidigt och vägde för lätt när det skulle avgöras.

Därför är Italien inte med när det nu är dags för semifinaler. Istället får ett lite oväntat lag som Rumänien spela semifinal i turneringen. För motståndet står Tyskland, det lag som troligen imponerat allra mest så här långt.

I gruppspelet vann laget bekvämt mot Danmark, överlägset mot Serbien och kryssade sedan mot Österrike i den avslutande gruppspelsomgången för att därigenom säkra en semifinalplats. Det har varit en fin målskörd på totalt tio insläppta så här långt. Det enda som möjligen oroar är att laget fortfarande inte har en enda hållen nolla i turneringen.

När det blir skarpt läge mot Rumänien är det såklart en nackdel att ha en defensiv som uppenbarligen har lite att jobba på i termer av att förhindra motståndarna från att göra mål.

Underskatta inte Rumänien

Det är inte vidare svårt att konstatera att många lag underskattade Rumänien inför det här mästerskapet. Därför är resultaten som laget har gjort under gruppspelet troligen förvånande för en hel del personer, men faktum är att den generation rumänska spelare som nu kommer fram på herrsidan håller en mycket hög nivå. Det ser lovande ut för rumänsk landslagsfotboll inför framtiden.

Rumänien öppnade turneringen med en tung vinst mot Kroatien med hela 4-1. Därefter följde laget upp den vinsten med att slå England efter lika många gjorda mål framåt även den gången. 0-0 mot Frankrike i den sista omgången räckte för att säkra en plats i semifinalerna. På det hela taget är målskillnaden 8-3 mycket imponerande i en synnerligen tuff grupp.

Här imponeras vi av att båda lagen är så otroligt starka i offensiven. Det blir också grunden till det speltips vi levererar.

Båda lagen göra mål spelas till 1,85 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, torsdag 27/6
TV:   svttva logo svttjugofyra logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.