Speltips inför Serbien – Portugal 7/9: Tungviktsmöte i EM-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2019

Det blir ett spel på målmarknaden inför lördagens möte mellan Serbien och Portugal i EM-kvalet den 7 september 2019.

Annons:

EM-kvalet åker vidare på lördagen och det här blir en dag med flera heta, riktigt tunga matcher. Som bekant kan vissa matcher vara riktiga blåbärsmatcher som kan vara svåra att tända till inför, men mötet mellan Serbien och Portugal på lördagen sticker verkligen ut.

Det här är två lag som hamnat i en lite mindre grupp – med färre lag – där det har inletts lite trevande för båda lagen. Serbien har en vinst, ett kryss och en förlust efter tre omgångar. Detta efter att ha förlorat tungt med hela 5-0 för att sedan vinna mot Litauen med 4-1.

Portugal har spelat två matcher, alltså en mer än de flesta lagen i gruppen, med ett oavgjort resultat i båda matcherna. Det gör att portugiserna hade mått väldigt bra av en vinst här. Därför tänker vi oss att Portugal faktiskt gå för att vinna.

Annons:

Målspel i EM-kvalet

Serbien kommer till den här matchen utan några större avbräck och som bekant har man ett oerhört starkt lag, inte minst i offensiven. Luka Jovic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic och Mitrovic håller väldigt hög nivå.

Då ska sägas att det finns skadeproblematik i Portugal, åtminstone i mittförsvaret där Pepe inte kommre till spel. I övrigt är även det här ett offensivt viktat lag med Joao Felix och Cristiano Ronaldo som förmodat anfallspar.

Portugal är som ni vet ett erkänt starkt, svårslaget lag, som nu har spelat oavgjort i åtta av sina nio matcher i EM-kvalet eller EM-turnering.

Här tror vi på mål och riktar in oss på målmarknaden.

Båda lagen göra mål spelas till 1,90 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, lördag 7/9
TV:   tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.