Speltips inför Sevilla – Alavés 4/4: Tätt toppmöte?

Spelbloggare Publicerat: 4 april 2019

Strålkastarljuset riktas mot Ramón Sánchez Pizjuán och La Liga-toppmötet mellan Sevilla och Deportivo Alavés – med allt inför matchen, statistiken, startelvorna och ett purfärskt speltips från målmarknaden.

Annons:

Champions League, Europa League eller ingetdera? Både Sevilla och Alavés hittas i seriens övre skikt, om än en bra bit under den absoluta toppen, och har under slutfasen av serien Europaplatser att spela för.

Alavés står som femma, skulle vid händelse av en vinst kliva upp på samma antal pinnar som fyran Getafe, vilka innehar den sista CL-platsen. Sevilla är i deras tur två positioner under kvällens motståndare, men är blott pinnen bakom. Getingboet bäddar för en helt öppen historia när dessa parter har nio seriematcher kvar att avverka. Observera att bettingtipset är skrivet och publicerat före onsdagens matcher.

Gällande Alavés är det förstås storartat att de överhuvudtaget hittas i toppskiktet av Primera División, men välförtjänt är det också. Periodvis har mycket bra och effektiv fotboll spelats. Sådant var emellertid inte fallet i omstarten av serien förra veckan, efter det korta uppehållet, när förlustsiffrorna skrevs 0-4 mot Atlético Madrid.

Sevilla har det funnits mer att önska av, i synnerhet då Europa League-slutspelet också trillats ur och det mot tjeckiskt motstånd i form av Slavia Prag. Annars är det lite för mycket upp och ner. Hemma mot ett formstarkt Valencia åkte de på en 0-1-förlust i söndagens toppfajt. Bättre utfall nu?

Underspel

Man kan sällan räkna bort Alavés och det har vid upprepande tillfällen funnits värde att hämta på spelen till deras favör under spelåret och trots den bittra 0-4-förlusten senast kan de mycket väl ta en av Europaplatserna, kanske till och med en sådan till Champions League. Laget är så pass väloljat.

Sevilla kommer från ett annat toppmöte där de inte fick ut alls mycket i de offensiva momenten. Spetsen i den sista tredjedelen saknades och matchen innan, 1-0-vinsten över Espanyol, var ingen höjdare på den fronten heller.

Och här kan vi vänta oss ett Alavés som kryper ner i positionerna och försöker skära av Sevillas ytor – ett Sevilla som normalt är fruktat att möta på Ramón Sánchez Pizjuán, men som det nu råder lite tveksamheter kring.

Vad som också ska nämnas är att Sevilla riskerar att komma till spel utan en handfull färgstarka pjäser och framförallt offensiva sådana. Éver Banega är avstängd och med honom riskerar upp emot åtta spelare få stå åt sidan, däribland André Silva, Nolito och Pablo Sarabia.

Gästerna saknar Burgui, Guillermo Maripán samt Manu García. Kan ändå ställa ut en slagkraftig startelva på planen.

Under 2,5 mål spelas till 2,13x hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få 2 500 kronor bons!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,13 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:30, torsdag 4/4
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.