Speltips inför Sevilla – Atlético Madrid 6/1: Hörnspel i toppmötet

Spelbloggare Publicerat: 6 januari 2019

Allt fokus riktas på hörnmarknaden inför det så uppsnackade toppmötet mellan Sevilla och Atlético Madrid i Primera División och speltipset ska kort och enkelt dubbla insatsen.

Annons:

Blir det Sevilla eller Atlético Madrid som knappar in på toppen och sätter press på serieledande Barcelona? Här väntar en äkta nyckelmatch.

Inför matchen är det Atlético Madrid som hittas på andraplatsen och Sevilla på tredjeditot – med tre respektive fem pinnar till toppen av kullen. Eftersom katalanerna i topp på allvar hittat formen, kan vartenda litet tapp komma att bli förödande när serien ska summeras.

Atlético Madrid har, utöver vad som åstadkommits i seriespelet, nått Champions League-slutspelet och väntar dessutom kvartsfinalspel mot Girona i Copa del Rey. Första av två matcher, på bortaplan, spelas under onsdagskvällen.

En liknande resa har Sevilla haft. De ställs härnäst mot Athletic Bilbao i samma cuprunda och väntar senare under året slutspel i Europa League. Frågan är om de har kapaciteten att hålla jämnt strå med Primera División-toppen även framöver? Med nöd och näppe blev det ett 1-1-kryss, efter att ha kvitterat på stopptid, mot Leganés senast.

Franco Vázguez och Gabriel Mercado står som avstängda för Sevilla medan Maxime Gonalons är skadad samt Simon Kjaer och Jesús Navas tveksamma för spel. Småproblematiskt. Gästerna har Diego Costa och Filipe Luís out. Lucas Hernández och José Giménez är osäkra.

Omställningsfokuserat

Hörnor. Och dubbla insatsen. Hur tänker vi? Vi tittar närmare på Atlético Madrids hörnlina, som är satt till 4,5.

Matchen som helhet en oviss sådan. Precis som oddssättarna menar – runt femtio-femtio. Men vi känner oss relativt säkra på att Sevilla, som är så hemmastarka och vill styra matcherna, kommer ha störst del av bollinnehavet. Mer omställningsinriktat av ett väloljat Atlético, vilket inte behöver vara dem emot.

Gästerna må ha ett högt hörnsnitt i årets seriespel, men det här är knappast den mest typiska av serielunksfajter. Rena motsatsen.

Under 4,5 hörnor på Atlético Madrid tas till dubbla insatsen. Betfair Sportbook med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid under 4,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 16:15, söndag 6/1
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.