Speltips inför Sevilla – Leicester 22/2: Kan sensationen skrälla?

Spelbloggare Publicerat: 21 februari 2017

Ett superodds har dukats upp inför Sevilla – Leicester i Champions League-åttondelsfinalen och vi ser risken för ett oddsdropp, varpå uppmaningen lyder; skynda, fynda!

Leicester, ja, vad ska man säga? Mästare i Premier League, och nu i riskzonen att trilla ur samma serie. Varvat med det – total succé i Champions League. Det är omöjligt att få grepp om ”The Foxes” – vilken nivå håller de för; är det de visat upp här i CL normalstandarden, eller det i serien?

Det ska i alla fall bli extremt intressant att se vad Leicester kan åstadkomma här i ett Champions League-slutspel – klubbens första någonsin.

Mer vana av Europaspel är Sevilla, som blivit lite av experter på området. De har inte förmått att nå slutspelen här i Champions League de senaste åren, men vunnit Europa League – hör och häpna! – tre år efter varandra. Rekord. Nu får de chansen på den större scenen och förhoppningarna är stora.

Hemma i Primera División har Sevilla lämnat positiva avtryck. Det ska mycket, mycket till för att de ska kunna vinna alltihopa – där ser det ut att bli Real Madrid – men tredjeplatsen innehas och Barcelona skuggas tätt…

Benoit Tremoulinas och Michael Krohn-Dehli står som skadade för Sevilla medan Nico Pareja är osäker. Islam Slimani och Leonardo Ulloa är frågetecken för Leicester.

Råder klasskillnad!

Det borde vara klasskillnad här.

Undertecknad är en av alla de som bara väntat på att Leicester ska explodera, men det är bara att inse – de håller inte toppklass. Även om de med den truppen de har borde undvika bottenstriden. Övre halvan i Premier League, däremot? Inte alls så säkert.

Sevilla tycker jag växer, och växer. Imponerar starkt och det visar den starka ställning de har i Primera División. I min bok; till och med en utmanare till att vinna hela kalaset här, CL. Framförallt stärks de av ett fantastiskt solitt hemmaspel, vilket de haft under flera år. På Estadio Ramón Sánchez Pizjuán brukar även de stora pjäserna kunna utmanas.

God form för Sevilla också. Eibar värjdes undan med stabila 2-0 senast och dessförinnan vann man med 1-0 borta över hemmastarka Las Palmas.

Det ska skilja ett par klasser här och Sevilla vill med all säkerhet sätta kniven i kistan redan till returen.

Sevilla -1,5 mål (asian handiap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – investeras i till 2,12 x insatsen hos Unibet. Där är risken för ett oddsdropp överhängande och vår uppmaning lyder således; skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sevilla -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: