Speltips inför Sheriff – Qarabag 1/8: Returmatch i CL-kvalet

Spelbloggare Publicerat: 1 augusti 2017

Tisdagen bjuder på en match från Champions League-kvalet och den spelas mellan moldaviska Sheriff och azerbajdzjanska Qarabag. Vi har analyserat matchen och hämtar ett målspel till strax under dubbelt betalt.

Ett massivt spelövertag, bollinnehav och en handfull målchanser – trots detta lyckades Qarabag inte vinna det inledande mötet dessa två emellan. 0-0 slutade matchen och nu har moldovierna en superchans att fullborda denna skräll.

Sheriff är den stora dominanten – även om de har hård konkurrens –  i den moldaviska klubbfotbollen; har vunnit två serien två år efter varandra och vid fem tillfällen av de sex senaste upplagorna. Ute i Europa har de inte haft speciellt stor lycka, men nu är de framme vid den tredje kvalrundan efter att ha skickat ut albanska Kukesi på flest bortamål.

Ur europeiska mått är Qarabag klart mer välkända; med hyfsade resultat ute i Europa. Den inhemska serien har plockats hem vid fyra raka tillfällen och man har ett fullt kapabelt material. Förra året var de på mållinjen att ta sig till slutspelet i Europa League. Flera imponerande prestationer bjöds på och hittills har de skickat ut georgiska Samtredia med 6-0 över 180 minuter i CL-kvalet.

Överspelet är spelvärt

Gillar målmöjligheterna här. Tror det kan bli en öppen match, helt till skillnad från den inledande matchen i detta dubbelmöte.

Sheriff undvek alltså att förlora på bortaplan och kan se chansen att kliva på lite tuffare här, stärkta av att spela på hemmaplan. En annan faktor som kan spela in är att de är mitt i säsongen medan den azerbajdzjanska serien har uppehåll.

Och eftersom Sheriff inte står stärkta med något bortamål från deras bortamatch, skulle ett bortamål i denna batalj kunna öppna upp det här totalt. Det skulle innebära att Sheriff måste få in minst två baljor för att kunna avancera vidare till playoffrundan här i kvalet.

1,93 x insatsen för att det blir över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – är spelvärt. Bet365 är platsen och vi investerar polletterna.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 1/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: