Speltips inför Silkeborg IF – Hobro IK 2/8: Dags för bombkrysset

Simon Pålsson Publicerat: 1 augusti 2019

Det blir ett rakt spel inför fredagens danska ligamöte mellan bottenlaget Silkeborg IF och svårspelade Hobro IK den 2 augusti 2019.

Annons:

Nu är det äntligen augusti och med det kommer också den europeiska fotbollen ta upp sin egen fart på allvar. Efter en lång sommar utan matcher dagligen är det nu äntligen dags för en intensiv period med matcher i stort sett varje dag. Perfekt för den som viger kvällarna åt fotboll i tv-soffan.

Denna fredagskväll fokuserar vi bland annat på dansk fotboll, som nu är framme vid sin fjärde ligaomgång efter att ha inlett säsongen i juli månad. Ni vet väl att i Danmark spelar man likt övriga Europa med höst-vårsäsong snarare än vår-höstsäsong som i Allsvenskan och övriga svenska ligor.

Nu är vi snart fyra omgångar in i säsongen och det innebär att lagen så sakteliga börjar ta form. Det är också nu det går att notera illavarslande trender.

För hemmalaget Silkeborg IF har inledningen på säsongen varit direkt horribel med tre raka förluster med tre insläppta mål i varje match – minst. Det är inget vidare facit att bygga vidare på.

Poängtörst i båda läger

Hobro IK har inte heller öppnat säsongen särskilt sprudlande, men samtidigt har laget ännu inte förlorat någon match. Med tre raka oavgjorda matcher under bältet finns det en stor poängtörst inom laget, men det oroar såklart en aning att det ännu inte blivit en vinst.

Det är intressant att se matcherna mellan de här båda lagen på senare år, där det finns en tydlig defensiv och målsnål trend. Fyra raka matcher har slutat med max två mål och matcherna är till sin natur väldigt täta. Det är bara en av flera anledningar till att vi ser framför oss en defensivt inriktad match här.

Nu är det väl ändå dags för hemmalaget att knipa årets första poäng?

X (oavgjort) spelas till 3,45 gånger såsen hos Bethard. Vi tror helt enkelt inte att något lag är bra nog att gå segrande ur den här fredagsstriden.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  19:00, fredag 2/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.