Speltips inför Sirius – Djurgården 27/5: En äkta no-brainer

Spelbloggare Publicerat: 27 maj 2018

Dagens bästa speltips! Det hämtas från Studenternas IP i Uppsala och matchen mellan ett iskallt Sirius och ett desto starkare Djurgården. Vi håller det enkelt – med ett 1X2-spel.

Sirius cementeras fast allt hårdare i det allsvenska bottenskiktet, nu som nästjumbo med blott fem inspelade pinnar på tio matcher. Visst luktar det Superettan? För närvarande är det försvinnande lite som pekar åt att det skulle vända för Uppsalaklubben och enklare blir det inte med de enorma skadebekymren.

Veckans match mot Östersund, som slutade upp i en brutal 2-5-förlust, stärker ju knappast självförtroendet bland spelarna heller. Nu har inte en enda av de åtta senaste matcherna vunnits, två slutat med kryss och sex förlorats.

Bättre är det ställt i Djurgården, som vänt på skutan och hittat kraft att studsa uppåt i tabellen. Fyra raka matcher är vunna, varav tre i Allsvenskan, och på dessa har blott ett mål släppts in – i torsdagens 3-1-vinst borta över IFK Göteborg.

Lite fanns det kanske att anmärka på mot Blåvitt, men spelet i dess helhet snurrade på väl och resultatet var fint. Omställningsspelet var sylvasst, men nu blir det att ställa om lite, när en helt annan matchbild väntar: större bollinnehav och ett lägre ställt motståndarförsvar.

Klasskillnad

Liksom senast missar Haris Radetinac, Jonas Olsson och Fredrik Ulvestad matchen. Det är dock positioner de har rejäl uppbackning på, inte minst i försvarslinjen, och överdrivet ska det inte påverka deras slagkraftighet.

Och de som spelade mot Blåvitt stod också för en bra insats när den fjärde raka segern blev ett faktum. Nu känner stockholmarna fått blodsmak i jakten på topplatserna. Här ska ännu en trea säkras innan uppehållet som väntar.

Framförallt handlar det dock om svårt skadeskjutna Sirius och hur fruktansvärt illa det är ställt där. Förlusterna radas upp en efter annan, poängsnittet är på en halv pinne per match och senast släpptes alltså fem mål in.

Kort och gott: det ska vara klasskillnad här…

Den raka tvåan är en äkta no-brainer till oddset 1,83 hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner, rak tvåa
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 17:30, söndag 27/5
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.