Speltips inför Skottland – Albanien 10/9: Lockande 1X2-spel

Spelbloggare Publicerat: 10 september 2018

En av kvällens mindre uppsnackade matcher i Nations League, är den mellan Skottland och Albanien – och man kan förstå varför. Men värde är ändå hittat och vårt speltips hittar ni här.

Annons:

Det här blir Skottlands debut i Nations League. Landet får axla ett förtjänt favoritskap i gruppspelet, där även Israel väntar förutom just Albanien.

Uppladdningen kunde emellertid ha varit bättre för Skottland, som förlorade med förkrossande 0-4 när världspjäsen Belgien kom på besök. Men hur mycket kan man kräva i en sådan typ av match, mot ett sådant typ av motstånd? Helt annorlunda nu, sett till motståndets kvalitet samt den väntade matchbilden.

Ett orosmoment för Skottland är hur de dippat ihop efter VM-kvalet, som i stort lämnade positiv eftersmak. Fem av de sex senaste matcherna, alla i vänskapens tecken, är förlorade. Det ska dock nämnas att spelschemat varit tufft, att de ställts mot klara värdemätare.

Albanien har redan hunnit tjuvstarta Nations League och det med succé. Israel värjdes undan med ett mål mot noll i premiären – en match som var öppen, jämn och kunde sluta lite hur som helst. Därmed har albanerna tagit plats i förarsätet och hoppas nu försvara den platsen till när de här 90 minuterna är summerade.

Vettig etta

Oddset ser kanske inte superskoj ut, men visst ska det vara motiverat att syna Skottland som vinnare till rådande siffror? Det menar vi bestämt.

Albanien är extremt begränsade, medan Skottland har en del material från Premier League och inhemska Celtic. Finns kvalitéer, de är väl sammansvetsade och visade verkligen framfötterna under VM-kvalet.

Gästernas premiär här i Nations League slutade för all del i en trea, men insatsen var inte särskilt mycket att hänga upp i julgranen.

Uppladdningen är väl kanske det som oroar i viss mån. Överdrivet stora slutsatser ska kanske inte dras av de matcherna i alla fall– sådana i vänskapens tecken och dessutom mot svåra motståndare.

Enkelt blir det kanske inte, men över 90 minuter bör Skottland stå som vinnare. Den raka ettan betalar oss 1,83 x insatsen hos Betway och det tas med stor glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Skottland vinner, rak etta
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, måndag 10/9
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.