Speltips inför Skottland – Kanada 22/3: Halvtidsspel till strax under dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 21 mars 2017

Vänskapsfotboll står på menyn – Skottland mot Kanada. Mycket talar, trots ovissheten som finns i träningsmatcher, att det skotska favoritskapet är gediget och att siffrorna kan skjuta i höjden.

Nu är det tajt om tid. Detaljerna ska sitta inför nästa sejour i VM-kvalet.

Men här är det bara Skottland det stämmer in på. Kanada är ute ur deras kvalspel medan det europeiska fortsätter i full rulle. Mer av en ren vänskapsmatch för deras del med andra ord. Ingenting som väntar runt hörnet.

Skottland är pressat, stressat och ifrågasatt. Kvalspelet har varit ett bottennapp såhär långt, fyra matcher in i det, med en nästjumboplats efter en vinst, ett kryss och två förluster. De senare nämnda har kommit i de två senaste matcherna – båda med 0-3, mot England respektive Slovakien.

Däremot lever hoppet vidare. Upp till tvåan, som i gruppen kan få äran att spela play off, Slovenien har man bara fyra pinnar. Tajt om silverplatsen medan England väntas jogga hem gruppen. Betydande klasskillnad.

Leder i halvtid?

1X2-oddsen står i 1,40-4,60-10,00. Föga förvånande – klart favoritskap för Skottland.

Trots detta menar vi att det finns värde att tälja på Skottland. Favoritskapet borde vara större och därför finns det en hel radda av tänkbara spelobjekt att investera i. Vår favorit? Halvtidsspelet.

Pressen är stor på Skottland. De behöver sätta detaljerna inför helgens måstematch mot Slovenien och således ökar också betydelsen av den här matchen. Framförallt skulle det kanske underlätta pressen utifrån något, vilket skulle vara gynnsamt inför framtiden i kvalet – att i viss mån kunna slappna av, att inte behöva vara på helspänn.

Dessutom – en stark startelva väntas presenteras från Skottland, och därför känner vi oss mer bekväma med halvtidsspelet än minushandikappen eftersom det kan komma att bli en del byten i andra halvlek.

Kvalitetsskillnaden ska vara stor och med hemmaplansfördelen på det, känns favoritskapet som tungt.

Skottland att leda i halvtid spelas till 1,95x hos ComeOn.

  Rygga spelet hos ComeOn – Få 3 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Skottland att leda i halvtid
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: