Speltips inför Slavia Mozyr – Bate Borisov 28/3: Revansch direkt

Simon Pålsson Publicerat: 26 mars 2020

Efter förlusten i den första omgången av vitryska Premier League behöver BATE Borisov nu ta tre poäng borta mot Slavia Mozyr den 28 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte varit en helt perfekt inledning på den här säsongen för det regerande vicemästarlaget BATE Borisov i den vitryska ligan, som gick in i den här säsongen med stora förväntningar på sina axlar.

Men trots att man fick inleda seriespelet på hemmaplan förra veckan åkte man direkt på en förlust – och plötsligt är man lite pressade inför den andra omgången. En förlust eller ett poängtapp riskerar att man är fem-sex poäng bakom serieledarna direkt. Det vore inte särskilt bra.

Samtidigt är det ingen större fara på taket och med stor sannolikhet kommer man att ta sig upp till toppen igen, men att hamna onödigt långt efter är bara dumt. Det tror vi att man med största sannolikhet vill undvika.

Det ska sägas att BATE Borisov däremot är vidare till semifinal i cupspelet, där man slog ut Dinamo Minsk med stabila 5-3 över två matcher. Om det är någonting som oroar är det dock mängden insläppta mål. Det börjar bli lite väl många nu för detta ständiga topplag.
Annons:

Slavia Mozyr håller inte

Men som om det vore beställt kommer BATE Borisov nu att spela mot ett av ligans svagare lag just nu, och vi kan inte se någonting annat än att man måste vara enorma favoriter inför matchen mot Slavia Mozyr.

Slavia Mozyr inledde säsongen med en tung förlust med 3-1 på bortaplan, och har generellt sett en väldigt svag trend på slutet. Då räknar vi bland annat in en 5-0-förlust mot Rubin Kazan i en vänskapsmatch.

Dessutom föll Slavia Mozyr med hela 4-0 mot BATE Borisov senast lagen möttes och den typen av siffror är såklart aldrig en slump.

BATE Borisov -1 (asian handicap) spelas till 1,61 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: BATE Borisov -1 (asian handicap)
Odds: 1,61
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00, lördag 28/3
TV: 
Stream: 

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: