Speltips inför Slovenien – Polen 6/9: Ett rakt spel på 1×2-marknaden

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2019

Det blir ett spel på den härliga 1×2-marknaden inför EM-kvalet mellan Slovenien och Polen fredagen den 6 september 2019.

Annons:

Det är landslagsuppehåll och EM-kvalet hamnar då helt i fokus för europeiska fotbollsälskare. Det går att hitta underhållning på andra breddgrader, men det är i Europa som de allra flesta stjärnorna spelar. Det är också här flest disciplinerade, starka landslag finns att tillgå.

Ett sådant landslag är utan tvekan det polska landslaget. Efter fyra omgångar i det här EM-kvalet står laget på fyra raka vinster, åtta gjorda mål och inget insläppt. Det är synnerligen imponerande av den nya, unga generationen polska spelare som tagit sig in i landslaget.

Nu väntar möte med Slovenien, ett lag som snubblat sig fram med en vinst, två kryss och en förlust hittills. Det här kvalet har varit lite av en missräkning då man tappat poäng mot såväl Israel som Makedonien, två lag man hade behövt slå för att inte riskera att missa EM 2020. För Polen är det bara att fortsätta på den inslagna vägen. Ovan nämnda landslag har man passerat med 1-0 borta respektive hela 4-0 hemma. Skillnad.

Polen blir svårknäckta

Polen har faktiskt visat prov på ett synnerligen starkt försvarsspel på senare tid och då inte minst i EM-kvalet så här långt. Med noll insläppta mål på 360 minuters fotboll – även känt som fyra hela matcher – går det inte att ifrågasätta defensiven i alla fall. Det här är ett svårpasserat, defensivt inriktat lag. Faktum är att laget har sju hållna nollor på sina nio senaste matcher. Det är ett lag som man ska ta på största allvar.

Som bekant är det Robert Lewandowski som är den stora stjärnan. Vi tror att anfallaren kan komma mer till sin ro nu när han valt att förlänga kontraktet med Bayern München. Det har varit ett turbulent år när polacken vädjat om att få lämna för att skriva på för någon annan europeisk toppklubb, men nu har han alltså till slut bestämt sig för att Bundesliga är det som gäller. Polen som landslag lär gynnas av ett sådant beslut också.

I övrigt är det ett spännande lag, samtidigt som Slovenien är ett lag som man också ska ta på allvar. Det här känns som ett tufft bortamöte för polackerna och är det någon gång ett insläppt mål känns nära kan det vara nu.

X (oavgjort) lockar mycket till 3,20 gånger såsen hos Bethard. Det synas med glädje. I värsta fall ser vi framför oss en uddamålsseger åt endera håll, men tight kommer det att bli.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, fredag 6/9
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.